Hvordan til at indsamle Karastan tæpper af Ralph Lauren

May 31

Karastan tæpper er dybest set maskinfremstillede orientalsk design tæpper, der er masse produceret i stedet for lavet i hånden. Disse tæpper er en praktisk og økonomisk alternativ til meget dyrt håndlavede modstykker. Karastan tæpper er blev populær under den industrielle Revolution og eftertragtede og købt af mange husstande i dag. Designere som Ralph Lauren har anerkendt deres potentiale og som følge heraf har sat deres navne på deres eget Karastan tæpper. Folk, der indsamler dem vil være glad for at vide, der er et par måder, du kan gå om at få dem.

Instruktioner

•Brug din foretrukne søgemaskine til at finde Karastan tæpper, der er tilgængelig i butikker i dit område. Nedskriv navne og telefonnumre i disse butik der kan bære disse fine tæpper og begynde at give butikkerne en opfordring til at finde ud af.

•Ansigt til de lokale destinationer i dit område, der bærer disse tæpper og har et kig for at se om der er noget du gerne vil købe til din samling. Udstødning alle dine lokale ressourcer før forgrenes ud.

•Find ud af hvornår din lokale loppemarkeder eller basarer i byen. Ringe i forvejen for at finde ud af, hvis de har oplysninger om produkterne, de kan funktionen under deres arrangement. Gå med en veninde og nyde shopping til din næste nye Ralph Lauren tæppe.

•Søge ud hjemmesider, der kan have nogle særlige tæpper, at du ikke kan få i din lokale butikker. Der er afsat en god luns af tid til at gøre dette og har tålmodighed. Når du finder hvad du leder efter, finde et nummer du kan ringe på hjemmesiden. Spørg de sælgere om shipping og alle andre oplysninger, skal du muligvis.

•Indstil omkostningseffektiv hvis det ville være mere rejse til hvor dit tæppe er. Overveje en ven eller et familiemedlem, der kan være tæt på byen der kunne samle det op for dig og sende det ud af din måde. Planlægge en dagstur ud til din destination, hvis det ikke er for langt. Bestil tæppet online, hvis du er solgt på hvad du ser på hjemmesiden.

Tips & advarsler

  • Du kan altid returnere noget du bestiller online, hvis det ikke er op til par med hvad du forventede.
  • Ikke chikanere salgspartnere med detaljer i business myldretiden, da dette er uhøflig og upassende. Tage deres job i betragtning, når du ringer. Har dine spørgsmål skrevet på forhånd og takke dem for deres tid. Ringe om morgenen lige efter åbningen for de bedste resultater.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com