Hvordan til at indsamle Longhorned biller i Florida

October 17

Hvordan til at indsamle Longhorned biller i Florida

Citrus longhorned beetle og den asiatiske longhorned Bille er invasive arter indfødte til Kina, Korea og Japan, der begyndte at være i USA i 1996. Både skadedyr angreb, angribe og dræbe et stort udvalg af træer i Nordamerika. Specifikt, udgør citrus longhorned beetle en større trussel til Florida citrus industrien. At identificere og rapportere fejlen så hurtigt som muligt er bydende nødvendigt at forebygge en infestation. Florida Department of Agriculture embedsmænd anmoder om, at du indsamle dette insekt, så de korrekt kan identificere og udrydde skadedyr.

Instruktioner

•Undersøg et træ for exit eller post huller, om den samme diameter af en skilling, i den midterste del eller base af træ. Ser for sap flyder fra hullerne. Kigge efter savsmuld eller insekt affald i bunden af træet.

•Hvis du finde et træ du har mistanke om er hjemsted for en longhorned Bille, lokalisere ind- eller udrejsestempel hullerne og afvente fejlen at komme ud af træet.

•Når fejlen opstår, omhyggeligt fange det med en lille insekt net eller din hånd, og Placer modellen i en pille flaske eller glas krukke. Undgå smashing eller beskadige fejlen. Placer flaske eller krukke i fryseren til at bevare modellen.

Kortindgangsdør din lokale Florida Department of Agriculture repræsentant straks.

Tips & advarsler

  • Der er i øjeblikket ingen lokke eller fælde for at fange en longhorned Bille.
  • Biller er sorte med hvide pletter på deres ryg. Bugs er omkring en tomme lang, og deres antenner er generelt længere end deres organer. De er meget ens i udseende, men en ekspert kan se de subtile forskelle.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com