Hvordan til at installere kroneformen med lys

April 20

Hvordan til at installere kroneformen med lys

Kroneformen og nye armaturer kan tilføje stil til ethvert hjem decor, giver en følelse af elegance til opholds- og spisestuer, og accenting en væg i mindre rum. Fordi kroneformen sidder i en vinkel på væggen, kræver hvert hjørne en fælles af sammensatte vinkler. Med lidt tålmodighed og en god sans for rumlige relationer, kan du installere kroneformen med lys i dit hjem.

Instruktioner

•Measure omkring omkredsen af loftet på dit værelse. Vælg længden på støbning skal du ifølge målinger af rummet. Brug en chop sav til at skære molding passer til længden på hver væg, som kan tage nogle praksis, da du er at skære en sammensatte vinkel.

•Fjern alle gamle støbning og søm nye kantlisten på plads med finish sømpistol. For lange vægge, kan du har brug for en assistent at holde kantlisten på plads, mens du arbejder. Hvis der er nogen huller mellem ujævne vægge og lofter og støbning, udfylde det med caulking.

•Tilføj plads bag din støbning og skjule lys ved at tilføje en 1 x 2 tommer bord på bagsiden af støbning. Derefter hænge støbning hovedet da du har tilføjet en tyk kant til at bære vægten af den støbning hængende fra det. Dette skaber en dybere vinkel, hvilket giver mere plads til at installere lys bag støbning.

•Drej off den elektriske kraft og brug en skruetrækker til at fjerne alle gamle lamper. Installer de nye inventar over eller bag molding, ved hjælp af de samme ledninger fra de gamle inventar--sort til sort, hvid til hvid, og jord-til-jord.

Tips & advarsler

  • Da skære støbning er en smule kompliceret, praksis skære og montere på nogle scraps, så du ikke begå fejl på dyre kroneformen.
  • Altid Vær forsigtig, når du arbejder med skærende værktøjer og elektriske armaturer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com