Hvordan til at installere kroneformen på katedral lofter

May 21

Hvordan til at installere kroneformen på katedral lofter

Med skum kroneformen, kan du installere kroneformen katedral loftet uden udgift eller nødvendige ekspertise til at installere traditionelle træ støbning. Skum kroneformen er let og nem at skære og lime. Plus, kan firmaet molding gering hjørner for en perfekt pasform. Det er svært at se forskel på skum og konventionelle træ kroneformen, specielt fra domkirken loftshøjder.

Instruktioner

Indkøb og installation af skum kroneformen

•Measure område af rummet. Bemærk hvordan høje lofter er. Dette vil hjælpe dig med at vælge din støbning. Generelt, jo større værelse og jo højere loft, den bredere molding vil være. For standard otte-fods ved 12-fods værelse, for eksempel, vil du kræve 96 fødder af molding (tilføje i 10 procent for en fejlmargen). Tælle og måle hvert hjørne ved hjælp af en vinkel finderen. (En vinkel finderen ligner to krydsende herskere med en møtrik i midten, der kan justeres til den korrekte vinkel og spændes ned, således at du kan tage ned målingerne. Du kan tage inde målinger samt udenfor målinger med dette værktøj.) Bemærk målinger for alle hjørner.

•Locate og Køb det korrekte beløb af skum støbning fra en virksomhed, der vil gering hjørnerne til dig efter dine mål. Hvis du køber fra en home-forbedring center, se, hvis de vil skære hjørner for dig.

•Paint din støbning. Følg molding producentens anvisninger til at sikre, at du køber den rigtige maling til din substrat. Normalt anbefales vand-base primer og vand-base maling. Sprøjtemaling kan yde det bedste udseende, især for mere sirlige mønstre.

•Glue hjørne lister til hver ende af den første væg. Måle afstanden mellem hjørnerne. Dernæst skæres den største længde af støbning. Passe de vigtigste længde mellem de to hjørner før limning. Når du er tilfreds med pasform, lim pr fabrikantens anvisninger (normalt det er med en hot limpistol, anvende en slange-formet linje af lim på bagsiden af støbning).

•Fortsæt rundt værelse, tilføje hjørnerne først og derefter center-stykker.

Tips & advarsler

  • Mange butikker vil tillade dig at tage et hjem prøve for at give dig en bedre idé om de over alle ser.
  • Ikke arbejde alene. Det er altid bedst at arbejde med en kammerat, når du bruger en stige.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com