Hvordan til at iscenesætte din ejendomsbrochure

June 7

Hvordan til at iscenesætte din ejendomsbrochure

Du kan give potentielle købere en bedre fornemmelse af din ejendom, hvis du iscenesætte din ejendom, før du tager salgsfremmende billeder. En ejendomsbrochure er ofte suppleret med billeder af ejendomme til salg og er tilgængelige for potentielle købere direkte på ejendommen. Sælgere leje møbler, kunst og planter til at sætte i deres egenskab at give potentielle købere at forestille sig indretning den plads, de køber. Du bør iscenesætte din ejendom, før du tager billeder til din ejendomsbrochure.

Instruktioner

•Touch op maling på din ejendom. Repaint gamle døre og vægge til at opfriske dem og give dem en ny ejendom føler.

•Acquire high-end trendy møbler og kunst til at placere i ejendommen. Du kan finde services for møbler iscenesættelse online. Placer møbler i områder, der er egnet til hvert stykke af møbler. Sted Brikse i stue og soveværelse i soveværelset. Placere kunst på nøgne vægge. Hyre en indretningsarkitekt eller gøre det selv.

Forpakket planter for interiør og eksteriør af din ejendom. Planter kan tilføje værdi og bremse appel til ydre af en egenskab. Leje landscapers at plante planter eller gør det selv med nogle haveudstyr. Bringe naturen ind i ejendommen ved at placere planter i opholds- og arbejdsområder.

•Tag billeder af ejendommen til brochuren ejendom. Fremhæve de bedste funktioner fra ejendommen. Tage billeder på solopgang eller solnedgang for spændende belysning.

•Stage brochure uden for din ejendom. Sted brochuren ud for eller på en "Til salg" skilt. Spørg din ejendomsmægler at placere brochuren i hendes kontor og forlade brochuren på tællere til fester. Opmuntre dine venner og familie til at distribuere brochure til mennesker de kender, som er interesseret i at købe ejendom.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com