Hvordan til at iscenesætte en lille stue

March 15

Hvordan til at iscenesætte en lille stue

Iscenesættelse et hus til salg er blevet bevist ikke blot at reducere mængden af tid, huset er på markedet, men også øge salgsprisen lidt. Hvis du har et problemområde, som en lille stue, kan et par tips bringe ud mest i din lille stue og hjælpe potentielle købere mentalt flytter ind i dit space. Nøglen er at oprette en stue, der er rene, lyse og luftige uden distraktion og ballade.

Instruktioner

•Begin ved at fjerne alle rod og ekstra møbler fra rummet. Alt for meget møbler eller blokerede gangbroer er en instant distraktion til køber. Minimere. Store, voluminøse sofaer og stole i et værelse dominere rummet og bringe opmærksomhed på de små firkantede optagelser. Fjerne disse voluminøse varer og erstatte med mindre, mere kompakte møbler.

•Rengør værelse fra top til bund. Skrub vægge, døre, træværk og gulve. Sørg for at alle resterende punkter i rummet er rent og fri for støv eller pet hår. Ønskede ting i rummet til at se så nye som muligt. Udskift mørke gardiner eller vindue belægninger med noget stejle at lade lyset og gøre rummet synes større. Jern tynde eller overveje en krølfri stof. Du vil vinduesafskærmning vises ren og sprød når viser huset.

•Direkte opmærksomhed til det fjerneste hjørne af rummet. Placere en lampe på en lille dekorativ bord eller fremvise et usædvanligt element, der dirigerer opmærksomhed. Dette trækker købers øjet til flade i rummet, så han ikke fokuserer på lidenhed i rummet. Tilføje lamper i mørke hjørner eller kroge. Dette bliver lysere og lysere, som vil straks tilføje illusionen af en større plads.

•Fjern alle personlige fotos fra væggene. Erstat med et større print eller spejl. Spejle reflektere lys i hele lokalet, også giver en illusion af mere plads. Fjerne tingeltangel og personlige ejendele fra sofaborde og ende tabeller, kun at holde dem, der er stilfulde og ny leder. Før du ved af det, hælde tilbuddene.

Tips & advarsler

  • En ny frakke af maling i ethvert rum, tilføjer en luft af renlighed og newness. Vælg en neutral farveskema. 10william10 farver ikke blot give køberne en tomt lærred, de også kontrast ikke med hinanden, gør rummet synes travlt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com