Hvordan til at iscenesætte en stue, der er ret Off foyeren

July 31

Hvordan til at iscenesætte en stue, der er ret Off foyeren

Iscenesættelse er kunsten at arrangere et værelse for effekt. Denne type af indvendige udsmykning er designet til at overbevise en fast ejendom køber at rummet de ser eller indtastning er velholdte og indbydende. Iscenesættelse bruger de subtile påvirkninger af livsstil til at foreslå at køberne, hvis de køber hjem modtager livsstil portrætteret af den iscenesatte indstilling. Du kan iscenesætte din egen stue.

Instruktioner

•Tag alt fra stuen. Boksen op små personlige genstande, familiebilleder og noget, der ligner rod. Placere alle dine indretning elementer i ét sted i et andet rum til senere. Hvis din sofa er overstuffed, forældede, snavsede, ildelugtende eller ikke passende for købere i dit område, læg det i opbevaring. Vurdere resten af dine møbler samme standarder.

•Look forsigtigt på betingelse af gulvet i din stue. Stuen er det andet mellemrum--efter foyeren--at køberen vil se. Rummet skal se uberørt, frisk og opdateret. Hvis tæppet er snavset, har det renset. Hvis hårdttræ gulvet er beskadiget, foretage reparationer og polere det.

•Patch alle huller i væggene tilbage fra hængende billeder eller anden art. Re tekstur væg i disse steder til at matche væg overfladen, ellers patches vil ser skinnende, når du maler. Hvis du har kæledyr eller rygere i husstanden, eller noget andet, der har skabt en lugt i rummet, prime dine vægge med en lugt-blokering primer.

•Vælg en neutral, varm, jord tone til dine vægge og loft. Se gennem indretning magasiner for farve ideer hvis du føler dig fastlåst. Male dine vægge. Male din loft en lys skygge i samme farve. Male din trim molding en sprød semi-blank hvid. Hvis din windows har brug for maling, ren, sand, tape og male dem, pas på ikke for at male dem lukket. Gå over din trim med en caulk pistol til at forsegle alle trim til væg revner.

•Monter gardinstænger godt over vinduet og købe neutral gardin paneler, der ser godt ud med vægfarven og de fleste farver af møbler. En overdrevent høje gardin vil skabe den illusion, at vinduerne er højere. Ren Vinduer inde og ude. Holde gardinerne trukket til hver side at lade i lyset.

•IDENTIFY omdrejningspunkt i rummet. Dette kan være en pejs eller din windows. Orientere dine møbler mod omdrejningspunkt. Placere sofaen, så står over eller ved siden af focal point. Ikke placere sofaen tilbage mod foyeren, skabe en visuel blok. Oprette en L - eller U-formet opholdsområde orienteret mod omdrejningspunkt. Vingerne af L eller U bør være low-back stole. Bruge en lille område tæppe at forankre sofa, sofabord og stole, og at vise hårdttræ. Brug ikke en område tæppe, hvis du har tæppe.

•Vælg en opdateret sofa og stole fra en udlejer, hvis jeres ikke er brugbar. Linjerne skal være sprød og moderne. Find attraktive kunstværker til at hænge på de store vægge i rummet. Større kunst er bedre end små klynger. Lad ikke dine vægge nøgne.

•Visit en indretning butik og købe et par opdaterede puder og dekoratør varer der har en pop af farve i en i øjeblikket populære farve. Køb gennem emnerne for andre objekter, du kan bruge til at tilføje charme til rummet. Opdatere dine lamper af spray male grundlaget og erstatte nuancer. Tilføje flere lamper til rummet end normalt som et lyst værelse ser bedre. Tilføje planter på plante stande.

•Opfordre en lille gruppe af venner over uden at fortælle dem, du har iscenesat din stue. Se deres reaktioner, og notere ned deres feedback eller kommentarer. Ofte kan de hjælpe dig indsnævre dit arrangement til at maksimere funktionerne i rummet. Besøg boliger i dit kvarter, når de har åbent hus at se hvad du konkurrerer mod og at lære af deres fejl.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com