Hvordan til at isolere de vigtigste vand linje til en Mobile Home

October 9

Linjen vigtigste vand kommer ind i din mobiltelefon hjem er den livline, som feeds alle dine vandhaner og VVS-installationer. Hvis dette link til vandforsyningen fryser kan det briste og drive din vand bill sky høje, koster tid og penge for reparationer og oprydning, og forlade dig og din familie uden vand. I varmere vejr eller varmere steder medfører manglende isolering, at din koldt vand skal varme indtil linjerne er skyllet af stillestående vand. Dette vil forårsage din vandregning til at stige som du spilde mange gallons af vand forsøger at få en kold drink. Isolerende denne linje tager kun lidt tid, et par værktøjer, og nogle ved hvordan.

Instruktioner

•Klart arbejdsområdet af snavs. Fjern et par understøttelse paneler ved at trække dem fri af de omkringliggende paneler og tegnestifter på toppen og bunden. Der er afsat paneler til udskiftning. Sat op dit arbejde lys og bruge din rake til at fjerne enhver blade og snavs under mobile hjem. Læg din tarp, hvor vand main line fremgår af jorden.

•Skub skumgummi pipe isolering ind i røret. Sikre skum med dine rør tape i starten og slutningen med 8-tommer mellemrum i mellem. Cut skum i en 45 graders vinkel på nogen ture i røret og sikre hjørne stykker sammen med dine rør tape.

•Lay en stribe af mur isolering langs røret oven på rør isoleringen. Trække siderne af mur isolering omkring røret, så at siderne af isoleringen overlapper lidt. Sikre mur isolering til rør med gaffatape. Dette giver et ekstra lag isolering til at kompensere for den åbne luft atmosfære under dit mobile hjem.

Tips & advarsler

  • Sakse og saks stille cut og punktere farer. Anvende forsigtighed og sund fornuft, når du bruger disse værktøjer.
  • Mur isolering udgør indånding og hud irritation farer. Bære passende tøj og sikkerhedsudstyr, såsom læder arbejdshandsker, sikkerhedsbriller og en støvmaske, når du installerer isolering.
  • Mur isolering udgør risici for mennesker, kæledyr og miljøet. Bortskaffe enhver scraps i en juridisk og miljøvenlig måde.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com