Hvordan til at isolere en betonplade gulv

March 14

Isolering er en væsentlig del af ethvert hus. Det giver en termisk barriere, fældefangst varme inde i dit hjem i vinter og holde varmen om sommeren. Hvis dit hus er bygget på en betonplade, kan du finde, at en manglende isolering gør dit hjem føles lidt kølig. Anvende isolering til dit betongulv og nyde en varmere hjem samtidig holde din varmeregning.

Instruktioner

•Vurdere betingelse for betonoverfladen. Hvis det er ujævnt, kan du skal male eller udfylde områder for at få det helt flad. Hvis du har problemer med fugt siver op fra jorden nedenunder, bør det ske, før ethvert yderligere gulvet behandlinger er lagt.

•Measure din loftshøjde. Bygningsreglementet foreskriver at din loftshøjde ikke skal falder under et minimumsniveau, og isoleringen vil kræve omkring 2 inches i højden, ikke herunder eventuelle yderligere gulvbelægninger som tæppe. Bygningsreglementer varierer fra medlemsstat til medlemsstat; Kontakt din lokale bygning myndighed for nøjagtige begrænsninger.

•Vacuum til beton overfladen grundigt.

•Lay polyethylen folie over hele overfladen af gulvet, overlappende hvert ark af omkring 6 inches. Tape sømmene med gaffatape. Langs kanten af pladen, caulk kanterne af polyethylen ark til pladen. Polyethylen ark vil fungere som en barriere, fugt.

•Lay sveller langs kanten af pladen. Butt-Deltag hver sovekabine til næste. Nail sveller til plade, placere negle hver 4 fod og ved enderne af hver sovekabine.

•Lay ud i resten af sveller i rækker, der strækker sig på tværs af lokalet i én retning. Space rækker 16 inches fra hinanden. Lave disse sveller til pladen med negle hver 4 fødder og i enderne. Før du negle hver sovekabine, tjekke at de niveau, og tilføje shims hvor sveller skal hæves lidt.

•Lay skumisolering mellem sveller. Hvis skum sektioner er for store, trimme dem ned til nøjagtige størrelse. For at arbejde effektivt, bør de sidder stramt mellem hver sovekabine.

•Lay krydsfiner plader på tværs af sveller. Begynd hver anden række med en halv-sovende, så leddene er forskudt. Hvor ender af panelerne falde på en sovende støtte, sikre panelet til sovekabine ved at placere negle hver 6 inches på tværs af panelet. Hvor den en sovende sidder under midten af et panel, sted negle hver 12 inches.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com