Hvordan til at isolere en græs hytte

September 25

Hvordan til at isolere en græs hytte

Græs hytter er stadig meget i brug i mange dele af verden på grund af inexpensiveness af de materialer, der er nødvendige for at bygge dem, og fordi materialerne, der er let at komme af. Uanset om det er dit hjem eller blot et projekt, kan der tages skridt til at isolere en græs hytte mod vind og kulde. Med en lille varmekilde (fx et komfur) og nogle mindre isolering arbejde med nogle ekstra billige materialer er det helt muligt at gå igennem en vinter i en.

Instruktioner

•Lay ud tarps over hele taget af græs hytte og negle kanter af dem ind i rammen. Hvis du ønsker at gå alle fysiske, finde nogle mellemstore sten at placere omkring kanterne af presenninger i stedet.

•Pack snavs omkring uden for murene af græs hytte i en opadgående skrånende måde. Holde det fra at lægge pres på væggene; snavs skal være fritstående på egen hånd. Brug mindst nok skidt for at have en pakket væg 1 til 2 fod høj fra jorden hele vejen rundt væggene, som dette vil holde vinden ude.

•Fyld revner i væggene i græsset hytte med mudder eller stykker af mos, alt efter hvad du kan finde. Dækker indvendigt vægge af hytte med pap eller klud og prop op denne afdækning med træbjælker eller grene til sikkert det på plads og fuldstændig isolering af græs hut.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com