Hvordan til at isolere en krybekælder med en snavs gulv

October 30

Hvordan til at isolere en krybekælder med en snavs gulv

En krybekælder under et hus hjælper med at beskytte mod visse skadedyr, men en krybekælder med rigelige fugt kan invitere problemer, herunder skimmel, træ rådner og skadedyr. Kold luft, der fejer gennem en krybekælder, i mellemtiden, kan føre til kolde gulve inde i hjemmet eller ej rummet er våd. Nogle bygningsreglementer kræver installation af små ventilationskanaler langs omkredsen af gennemsøgning mellemrum. Teknik til at isolere en krybekælder afhænger af, om disse ventilationskanaler er til stede.

Holding tilbage fugt

Om krybekælder har ventilationskanaler eller ej, er fugt det første problem at begrænse. Et gulv, snavs, selv en toppet med grus, udgivelser og absorberer fugt med ændringer i luftfugtighed. Forsegle ud at fugt med overlappende plader af 6-mil polyethylen plast. Overlapningen skal være mindst 6 til 12 inches, og disse sømme skal Tapes sammen. Køre plast op på væggene omkring det samme beløb som overlapningen, og forsegle dem, også. Du kan også male beton eller blokere krybekælder vægge med en vandtætning membran, der går på tyk, forsegling lille porer og sprækker. Direkte tørretumbler udluftninger på ydersiden, og reparere eventuelle lækager fra VVS inventar eller rør.

Udluftet gennemsøgning mellemrum

Ventilationskanaler til stede i nogle gennemsøgning mellemrum er beregnet til at give luftcirkulation, der fjerner lugt og fugt. De er små--om 6 eller 8 inches længe-- og du vil finde dem nær toppen af krybekælder. Hvis dit space har dem, undgå at tilføje isolering til krybekælder vægge. I stedet installere glasfiber pladevat mellem tværbjælke bugter, der er mellemrum mellem hvert sæt af gulv bjælker. Ikke komprimere isoleringen, som det kræver sin loft for at bibeholde sin nominel r-værdi.

Uventilerede gennemsøgning mellemrum

Hvis ventilationskanaler ikke findes i din krybekælder, isolere væggene i stedet for tværbjælke bugter. Dække væggene med isolering fra karmen plade til plast overdækket snavs gulvet. Karmen plade er det første stykke af indramning tømmer, og det kører på toppen af krybekælder væg. Når du bruger glasfiber batting isoleringsmateriale, køre det omkring 6 inches eller så på krybekælder gulvet. Udskårne stykker af isolering lige store nok til at passe langs randen tværbjælke--indramning materialet ind der alle gulv bjælker er naglet.

Isolering materiale valg

Glasfiber pladevat med kraftpapir opbakning eller indkapslede batts er det bedste valg for udluftet gennemsøgning mellemrum. Papir side går mod uanset hvilken plads er varmere om vinteren, så står det mod de levende område ovenfor krybekælder. Kraftpapir fungerer som en mere fugt barriere for hjemmet. Position indkapslet batts som anvist af fabrikanten. Uventilerede gennemsøgning mellemrum er egnet til unfaced glasfiber batting, batting med særlig opbakning eller indkapsling materiale designet til fundament vægge og stift skum isolering board. Undgå at sætte kraft papirbagside isolering mod væggene, hvor fældefangst fugt kunne præsentere skimmel og meldug problemer mellem væggene og isolering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com