Hvordan til at isolere en pæl laden loft

September 22

Isolerende en pæl laden loft reducerer varmeoverførsel mellem tagdækning og Ladens interiør. Når det kombineres med en dampspærre og en korrekt ventileret luftrum, stopper pæl laden isolering kondens fra formning på loftet. Kondens former når varm, fugtig luft kolliderer med en kold pæl laden tag. Den ventilerede luftrummet ovenstående isolering gør taget indånder og vapor barriere grænser fugtighed overførsel mellem den isolerede luftrummet og tag. Ved hjælp af skum bestyrelsen isoleringsplader som loft isolering skaber en ventilation kanal mellem panelet og tag.

Instruktioner

Uddelingen en dampspærre til bunden af pæl laden loft strøer med isolering hæfteklammer, ved hjælp af en korte pistol til at placere en hæfteklamme hver 6 inches langs hver loft tværbjælke. Arbejde fra den laveste del af pæl laden mod loftets peak. Skære dampspærre på størrelse med en saks. Dampspærre ligner en folie-backed voks papir.

•Hold en 1-tommer-tykke skum bestyrelsen isolering panel mod bunden af pæl laden loft strøer. Sikre panelet skum til bunden af strøer med 1-1/2-inch cap negle, ved hjælp af en hammer til at drive et fælles landbrugspolitik søm hver 8 til 12 inches langs hver loft tværbjælke.

Uddelingen hvert stykke af skum isolering bord til bunden af loftet bjælker, med den samme metode anvendes til at holde den første brik på plads. Cut den sidste brik i hver række på størrelse med en gipsvæg så.

•Fyld huller mellem panelerne skum og pæl laden væggene med et ekspanderende skum. Skummet forhindrer kondens-forårsager udkast mellem væggene og loftet.

•Seal sømme mellem hver skumisolering panel med mastiks, ved hjælp af en engangs pensel til at skubbe mastic til sømmen. Mastiks, en pasta-lignende fugemasse, skaber en lufttæt isolering fælles.

•Dæk hætten negle holder skumisolering til pole laden loft med mastiks, bruger pensel til at sprede mastiks.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com