Hvordan til at isolere en slagge blok

July 25

Slagge blok, ofte findes i kældre, danner ofte et hus foundation. Kældre kan blive koldt, fordi de ikke er færdige. Før du tilføjer drywall over slagge blok, skal du tilføje isolering. Den bedste form for isolering til at tilføje, skum bord, kommer i forskellige tykkelser spænder fra 1/2 tommer til 2 tommer. Denne isolering vil hjælpe med at holde et hjem varmere om vinteren og køler i sommeren mens der skæres ned på elregningen.

Instruktioner

•Measure slagge blok vægge med et målebånd til at bestemme den samlede længde af hver side. Tilføj op alle sider målinger og dividere med to at finde bredden af bestyrelsen skumisolering, du vil installere. Registrere det nummer, der repræsenterer antallet af ark kræves for at installere over det hele slagge blok.

•Undersøg slagge blok til at sikre, at instituttet har ingen revner. Caulk omkring huller eller revner i VVS og rør med silikone fugemasse. Fyld alle synlige huller.

•Anbring den første stykke af skum bestyrelsen lodret i den første hjørne af rummet. Placere et niveau lodret, og justere bestyrelsens skum, indtil det er firkantet. Butt det andet stykke op til først. Placer en 1 af 3 furring stribe mellem de to stykker. Bore i selvskærende to-tommers murværk skruer gennem forskalling strip og i slagge blok til at sikre isolering til væggen. Indsæt én skrue hver 8 inches op forskalling strip.

•Indstil den tredje stykke skum bord ved siden af den anden, og sted et furring bånd mellem de to. Vedhæfte det som du gjorde tidligere forskalling strimlen. Fortsæt ned hele den side af væggen indtil nå udgangen. Måle og markere, hvor du skal klippe isolering.

•Line op en indramning firkantet på mærket. Score langs indramning-pladsen med en hobbykniv. Fastgør isolering i to, og installere det på samme måde som du gjorde de foregående stykker. Gå videre til den næste væg, og installere isolering på slagge blok, lige som du har installeret andre stykker.

Tips & advarsler

  • Skum bord leveres i 2 af 8 og 4 af 8 fods sektioner. 8-fods højde er den standard højde af slagge blok vægge, så du kan installere skum bord vertikalt.
  • Altid bære handsker og en støvmaske, når du arbejder med skum bestyrelsen isolering til at hjælpe med vejrtrækning og forhindre kløe under installationsprocessen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com