Hvordan til at isolere et cedertræ tag

October 20

Hvordan til at isolere et cedertræ tag

Cedar tagene er forskellig fra andre træ tag kun i mængden af opmærksomhed de kræver. Hvis du har et cedertræ tag og forlade det tætnet, vil det ofte danne moss og rot, som kan reducere dens levetid. Cedertræ tag, der er efterladt uisoleret vil lække kold luft som alle andre. Isolering skal installeres mod undersiden af din cedertræ tag, med tilstrækkelig plads mellem de to til at tillade den naturlige træ overflade at trække vejret. En ordentlig isolering job kan gøre forskellen mellem en spild af energi og en energi effektive cedertræ tag.

Instruktioner

•Undersøg din cedertræ tag fra indersiden til at sikre, at der ingen lækager, skader eller brudt helvedesild eller shakes. Reparere eventuelle problemområder og seal eventuelle lækager for at sikre et tørt og varmt miljø.

•Rcord længden af hvert tag spær, ved hjælp af et målebånd. Bruge en rundsav til at skære 2 x 8 tommer tømmer til at passe disse dimensioner. Fastgør et stykke af 2 af 8 sovekabine til den nederste ende af hvert spær til at tjene som en udvidelse, der giver mulighed for plads nok til at fylde hulrum mellem spær med glasfiber isolering. Lå 2 af 8s bred side ned mod hvert spær og en hammer og søm til at fastgøre dem på plads. Indstille sovekabine, så overhæng er endda på begge sider. Denne overhæng vil tjene som en hylde, som din isolering hviler.

•Sørg for at din etageadskillelsen og ridge linje ventilationskanaler er klare og operationelle før du starter isolering processen. Det er vigtigt, at udeluften cirkulerer i 1 1/2 til 2 inches af luftrummet mellem isolering og undersiden af cedertræ tag.

•Klippe R30 tæppe isolering til at passe afstanden mellem to spær, ved hjælp af en razor knife. Skub isolering på plads mellem spær og gør det muligt at bilægge mod sveller installeret i trin 2, med folie opbakning vender nedad. Bruge en korte pistol til at fastgøre folie opbakning til sveller. Gå videre til den næste plads, spær og gentage processen. Lægge folie fra det andet stykke isolering over for først og fortsætte på samme måde indtil hele taget har været isoleret.

•Klippe stiv isolering bord, ved hjælp af razor knife, til at passe hullerne mellem spær og sveller, hvis du foretrækker ikke at bruge rullet glasfiber isolering. Hvert ark er højest rangerede på R10, så du vil kræve tre ark i hver tomrum at nå det anbefalede niveau for tagdækning isolering. Skub et ark i en vinkel mellem sveller og gør det muligt at slå sig ned på plads. Gentag processen indtil tre stykker har været installeret i hvert hul.

•Installer et ark af polyethylen fugt blocker over din stive, eller valsede isolering, ved hjælp af en korte pistol. Drive hæfteklammer i spærene til at holde presenningen på plads.

Tips & advarsler

  • Cedar tagene vil også kræve behandling med en vandtæt sealer til at sikre, at lækager og rot ikke opstår. Power vaske den udvendige tagbeklædning overflade mindst en gang hvert år. Tillad cedertræ til tørre og pels det med træ sealer efter eget valg, ifølge producentens anvisninger.
  • Dække isoleringsplader eller tæpper med 1/2-tommer krydsfiner plader. Skære og passe krydsfiner til at dække hvert sæt af spær og færdig overflade, som du ville enhver inde i væggen. Med ny isolering og et færdigt look, kan dit loft nu bruges til beboelsesrum.
  • Glasfiber isolering består af bittesmå fibrøst splinter af glas, der kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer indånding. Glasfiber kan også forårsage hududslæt og irritation for dine øjne, næse og hals hvis udsat. Altid bære øjenbeskyttelse, arbejdshandsker, lange bukser, langærmet skjorte og ansigtsmaske, når du arbejder med glasfiber.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com