Hvordan til at isolere et Loft tag

May 6

Hvordan til at isolere et Loft tag

Isolerende et loft tag vil mindske draftiness og øge energieffektiviteten. Med et par grundlæggende værktøjer, kan næsten alle isolere et loftsrum tag i et par timer. Flere muligheder i isolering findes, fra den traditionelle glasfiber batt til fast skum. Slags isolering du vælger, kan afhænge af om du planlægger at forlade isolering udsat, eller dække det med gips eller andre wall materialet. Den velkendte lyserøde glasfiber kan bruges til at isolere en plads. Følg altid din lokale bygningsreglementer og sikkerhedspraksis.

Instruktioner

•Measure størrelsen af området for at være isoleret. Isoleringen leveres i ruller af pladevat designet til at passe mellem studs og strøer. Hvor meget du skal bruge, afhænger af størrelsen på dit loft. Isolering er designet til at være hæftet til studs eller strøer, og derefter væg eller loft materiale er at blive installeret over toppen af isoleringen. Hvis der er ingen synlige bjælker, stop. Har en professionel inspicere loftet, rådgive dig og strøer, hvis nødvendigt.

•Ansigt til din lokale hjem forbedring butik, og Køb materialer og eventuelle værktøjer du kan være nødvendigt. Gem kvitteringen, fordi de fleste butikker vil acceptere enhver uåbnede ruller af isolering for en refusion eller gemme kredit.

•Don beskyttelsesbriller og en filtermaske. Åbne og rul bare én pakke af isolering ad gangen. Lad det hvile og udvide et par minutter, mens du lå ud de værktøjer du skal bruge. Tillade andre ruller til hvile og udvide mens du arbejder med den tidligere roll. Sprede dråbe klud i det område, hvor du vil begynde, og sæt op stige eller stillads på toppen af det, så at du kan nå det højeste punkt i loftet. De fleste mennesker finder det bedst at begynde i et hjørne og fortsætte rundt i lokalet til højre.

•Installer den første strimmel af isolering. Dampspærre (i dette tilfælde papir opbakning) skal altid være mod de levende område, så du skal installere det med den "kløende" pink side fra den levende område, mod himlen. Hæft gennem kanterne af dampspærre i træ af strøer. Sted hæfteklammer 6 inches fra hinanden. Start af hæftning slutningen af stribe på toppen, eller det højeste punkt på loftet. Hvis loftet er flad, bare hæfte fra den ene væg, på tværs af loftet, til anden væg. Korte ned på længden af isolering strip, arbejder på hver side af isolering strip som du fortsætter.

•Klippe off eventuelle overskydende pladevat med en hobbykniv. Nogle mennesker synes, at det er lettere for dem, hvis de klip papiret opbakning med en hobbykniv, så brug en kedelig sav eller et par saks til at skære gennem den lyserøde pladevat. Bare prøve at skære det jævnt, uanset hvilken metode du vælger. Nogle foretrækker at måle og skære isolering på gulvet, så begynder hæftning op skæres længden af isolering. Andre foretrækker ikke at skære indtil isolering strip er på plads, for at undgå at skære det for kort. Du kan prøve begge veje og se, som er mere bekvemt for dig.

•Gentag trin 2 til 5 indtil hver sektion mellem strøer er fyldt. Åbne en anden roll af isolering et par minutter, før det er nødvendigt, og gør det muligt at udvide. Når du er færdig, rydde op i hele området grundigt og gemme eller bortskaffe enhver delvis ruller af isolering.

•Installer gips plader, paneler eller andet materiale over isoleringen. Dette vil holde isolering bliver eksponeret og gøre for et mere færdigt look. Nogle loft beboere kan foretrækker at hæfte stof til strøer for at dække isoleringen, istedet for installere en loft materiale såsom drywall. Anvende en tæt vævede og uigennemsigtigt stof bestemt kan være hurtigere og billigere end at have drywall installeret, men lokale bygningsreglementer og hvad du ønsker det færdige loft til at ligne afgør, hvilke valg du foretager.

Tips & advarsler

  • Hjælper det for at have en assistent, især hvis loftet er høj og stilladser skal bruges.
  • Holde børn og kæledyr ud af området under dette projekt.
  • Vær forsigtig, når du bruger hobbykniv, fordi dybe nedskæringer kan ske hurtigt.
  • Glasfiber isolering irriterer huden og luftveje. Bære lange beklædning og handsker til at dække så meget af kroppen som muligt.
  • Rydde op i området omhyggeligt og bruser grundigt efter håndtering glasfiber isolering.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com