Hvordan til at isolere et loftsrum

January 21

Hvordan til at isolere et loftsrum

Loft områder give mere gulvplads i et hjem, men en åben-levende koncept kommer ofte uden beskyttelse af personlige oplysninger. Mange loft områder er konstrueret med en åben udsigt til værelserne nedenfor med intet andet end en åben-spindel sengehest mellem loft og værelserne nedenfor. Til tider kan det være at foretrække at konvertere en hems soveværelse, kontor eller andre rum, der kræver personlige oplysninger. Bruge en række indstillinger til at isolere dit loft ved at skabe attraktive "vægge."

Møbler

Møbler er en ideel måde at optimere loft gulvplads og støtte i at adskille loft-område fra værelserne nedenfor. Placer en open-skrinlagt reol mod hems væg. Open-skrinlagt reoler er færdig på begge sider og giver plads til bøger, prydgenstande og potteplanter grønne områder. Sted vævet kurve på åbne hylder at skjule lille kontor eller personlige genstande. Et stort klædeskab eller massivt tilbage reol giver yderligere beskyttelse af personlige oplysninger. Kontroller, at bagsiden af en møbler stykke er færdig til visning fra lavere værelser.

Midlertidige partitioner

Bærbare privatlivets fred skærme er tilgængelige i forskellige stilarter og materialer der passer til enhver indretning. Disse skærme er typisk hængslet sammen i fire lige store paneler og dekorative på begge sider. De gennemsnitlige omkring 60 inches høj med en kombineret panel bredde på 70 til 80 inches. Paneler er normalt lavet af diverse tekstiler, træ, metal eller fremstillede materialer. Japansk Shoji skærme er forenklet og ideel til asiatiske eller moderne indretning. Foto rum dividers fyldt med sort-hvide fotografier, Opret en spændende "væg" partition.

Faste skillevægge

Den dyreste måde til at isolere et loft område er installation af en permanent væg. Leje en professionel håndværker til at bygge et gulv til loft væg i området hems sikrer kræves bygningsreglementer følges og skaber en permanent partition. En solid væg giver en visuel, såvel som en støjskærm for din loft rum. Installere en dør til loft indgangen kan resultere i optimal beskyttelse af personlige oplysninger, hvis gulv layout er befordrende for en permanent dør.

Andre overvejelser

Store, skulpturelle metal kunst hang fra loftet kan give en dekorativ barriere mellem loft og værelserne nedenfor. Attraktive, gennemsigtige kunst skærme hang fra loftet giver lys til at filtrere i loft-område samtidig visuelle privatliv. Tilføje tæpper eller område tæpper til loft trægulve for at minimere støj. Oversize, potteplanter palmer giver en ideel måde at tilføje energi og begrænset beskyttelse af personlige oplysninger til en hems.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com