Hvordan til at isolere et stående søm tag

April 1

Stående søm metal tagdækning er et populært valg, især i områder med tung sne. De lodrette sømme fordelt på tværs af panelerne giver stor styrke, mens de glatte metal områder mellem sømme kaste sne og is effektivt. Stående søm metal tagdækning er en af de bedste tagmaterialer for tung sne områder fordi sneen vil glide lettere på glat metal end på grovere teksturer, såsom asfalt helvedesild. Stående søm tagdækning kan lægges over solid pyntede orienteret strand board eller på "strip" beklædningen af 1 x 4 tommer plader fastgjort på tværs af spærene eller spær.

Instruktioner

•Sæt en fugt barriere under isoleringen. Brug paneler med fugt står over for, hvis muligt. Placer barriere under isoleringen, mod den "varme" zone. Brug "termisk afstandsstykker" leveret af en isolering producent til at adskille metal lidt fra bestyrelsens skum. Placer afstandsstykker under sømmene af panelerne tag.

•Fasten skum isolering til tag pyntede med galvaniseret negle, klip eller lim, afhængigt af typen af isolering og producent. Placer særlige metal blinkende på toppe og tagudhæng, tilpasset metode til fastgørelse tagdækning paneler; disse er typisk metalstrimler bøjet for at overlappe væggen eller står over for bestyrelsen på kanten af tag, med en anden strimmel fastgjort til tag pyntede gennem skum bestyrelsen og glider ned under den udenfor blinkende strip.

•Match type og dybde af isolering til vejrforholdene. Polyisocyanurate er en foretrukne materiale, fordi det har den højeste varmebestandighed eller R værdien af skumisolering og arbejder godt med metalclips normalt bruges til at fastgøre stående seam paneler; ekstruderet polystyren (XPS) er en robust skum, der kan bruges i nogle programmer. Undgå gennemtrængende vender på polyiso, fordi det skal forblive forseglet til at bevare dens effektivitet. Fastgør XPS direkte til solid træ tag pyntede med en hammer og galvaniseret søm. Tætning sømme af skumisolering med tape fra samme producent.

•Vælg isoleret metal paneler for nogle programmer. Nogle producenter leverer paneler, der har nogle skumisolering indbygget i panelet. typografier variere af maker og mønster af stående sømme. Isolerede paneler er tilgængelige i dybder fra 1 1/4 til 6 inches, afhængigt af mængden af isolering behov; disse forenkle installation fordi isolering og tagdækning er installeret som et stykke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com