Hvordan til at kassere gamle gryder & apparater

December 11

Hvordan til at kassere gamle gryder & apparater

Uanset om du har for nylig afsluttet en komplet køkken remodel eller du kun har opdateret, har installere nye apparater og sprucing op en smule, du nu at slås med bortskaffelse af alle de gamle apparater-- og måske gryder og pander, for, at nye brændeovne kan inspirere folk til at få nye gryder samt. Men mens chucking gamle gryder og pander er én ting, vil du hurtigt indse, at bortskaffelse af gamle apparater er noget helt andet. Du kan ikke smide apparater i papirkurven. De er bare plain for stor - og der er miljømæssige overvejelser. De kan også være nyttigt at en anden familie.

Instruktioner

•Donate apparater og gryder og pander, der er stadig brugbare til en velgørenhedsorganisation, som Goodwill eller Røde Kors. Kalde nogle velgørende og spørge, hvis de afhente svært at flytte varer, såsom apparater. Mange har lastbiler til donation pickup, og du kan også få en kvittering for den velgørende donation, så du kan fradrage værdien på din skat.

•Opkald dit lokale elselskab virksomhed og spørge, om det har en appliance bounty program eller rabat, hvis du ikke donere apparaterne. Mange kommuner tilbyder nu en lille betaling til mennesker, der "Tillad genanvende til at indsamle og genanvende deres gamle, ineffektive apparater. Nogle programmer tilbyder også rabatter og rabatter til køb af nye ENERGY STAR kvalificeret modeller,"ifølge Environmental Protection Agency.

Forpakket nye apparater fra butikker, der vil tage de gamle apparater du kan donere eller genbruge. Vil du stadig nødt til at slippe af dine gryder og pander, men hvis sække eller boxed for genvinding efter tjenestens sanitet krav, kan de gå til deponering.

Tips & advarsler

  • Re-formål i stedet for at kassere gamle gryder og pander. Med dræning huller boret i deres bunde, gør de maleriske vejrfast plantageejere for etårige planter og kan indstilles i haven senge blandt stauder og buske.
  • "Forsøg ikke at fjerne kølemiddel eller kompressorer dig selv. Forkert håndteret kølemiddel kan resultere i fysisk skade,"advarer Environmental Protection Agency.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com