Hvordan til at klæde en kælder vindue

March 6

Hvordan til at klæde en kælder vindue

Kælderen windows er ofte overset af boligejere, fordi de er så små eller out-of-sight. Det betyder ikke, de ikke kan være klædt. Der findes mange muligheder for kælder vinduer. Husk, at disse vinduer er tæt på jorden og som regel i en mere offentlig placering, så brug vindue behandlinger, der ikke kun giver dekorative elementer men privatliv, isolering og beskyttelse når det er muligt. Planlæg dit vindue behandlinger til at koordinere med resten af dit værelse indretning for en professionel finish.

Instruktioner

Hæng en straight gardin stang over vinduet, og tilføje knælange forhæng til stangen. Bruge en dekorative gardinstang, såsom smedejern, til at give vinduet behandling et færdigt look. Dette look virker på selv små kælder vinduer. Gardinerne tilføje farve og tekstur til rummet og give en illusion af et større vindue, når gardinerne er lukket.

•Installer farvet blinds eller neutral dem, afhængigt af din indretning. Overveje blinds med isoleringsprodukter at bevare varmen og reducere støj, da begge aspekter er vigtige overvejelser i mange kældre. Du kan bruge persienner og gardiner i vinduet til at tjene flere formål.

•Dæk vindue i vinduet film. Brug tonet, frosted eller mønstrede film, efter din smag. Filmen ikke blot udsmykker dit vindue, men det også tilføjer privatliv, filtrerer UV-stråler og hjælper med at forhindre kondensation fra formning på glasset. Skære vindue film passer til vinduet, og skrælle tilbage, så det holder sig til glas.

•Tilføj bred, dekorative støbning til grænsen så vinduet skiller sig ud. Bruge mørk eller hvid trim, eller male det til at koordinere med dit indretning. En bred kant gør en erklæring i et værelse og hjælper en lille kælder vindue ser større. Du kan finde molding, er almindeligt eller udsmykkede. Skodder ser attraktive inde Vinduer med bred støbning.

•Udskift vinduet med glasblokke. Disse giver fuldstændig fortrolighed mens stadig giver masser af lys. De fleste kælder Vinduer savn tilføjet privatliv, fordi enhver, der ture af kan se inde. De har også isolerende kvaliteter til at holde kælderen varm.

•Brug træ eller træ-replika skodder på vinduet. Disse er nemme at bruge, tilføje fulde fortrolighedserklæring når lukket og give en varm, færdige præg på rummet. Du kan få skodder i alle farver, og de passer til forskellige stilarter, som land, nautiske eller sommerhus.

•Installer en udsmykkede smedejern bar til vinduet. Denne bar tilføjer beskyttelse og sikkerhed til kælderen men også kjoler det med sort, dekorative metal.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com