Hvordan til at klæde en overflade slibemaskine

December 25

Slibeskiver gør alt arbejdet i en overflade slibemaskine lider af kraftig brug af design. Overflade kværne arbejde ved at sænke en sliberulle, der drejer spinning med høj hastighed på overfladen af et objekt, iført væk på materialet. Kølervæske systemer indbygget i overfladen kværne hjælp til at lindre den ekstreme varme, der genereres af proceduren, men ikke gør noget for at reducere mængden af slid og snavs introduceret til slibning hjulet. Dressing en overflade slibemaskine fjerner lag af snavs og limning materiale fra overfladen af hjulet, hvilket gør det male meget mere effektivt.

Instruktioner

•Don et par gummihandsker. Ren overflade vinkelsliberen tabel og bunden af diamond kommode du skal bruge med acetone. Tørre begge overflader tørre bagefter.

•Laveste tabellen til at oprette clearance mellem tabellen og hjulet. Aktivere tabellens magnetiske chuck.

Låse diamond kommode til midten af tabellen med den skarpe ende peger opad. Check at kommoden sikkert magnetisk til tabellen.

•Juster tabellen indtil kun et lille hul ligger mellem spidsen af værktøjet dressing og midten af hjulet laveste punkt. Justere Kühlmitteldüse at sprøjte det kontaktpunkt.

•Drej på slibning hjulet og gør det muligt at nå op på fuld hastighed. Aktivere kølesystem.

•Øge tabellen langsomt, indtil du hører dressing stick og hjulet kommer i kontakt. Hold øje med støv at skyde fra kontaktpunktet.

•Flyt tabellen frem og tilbage langs maskinens y-aksen, flytte dressing stick mod og væk fra dig. Tillad diamond kommode til at gå lidt ud over kanten af hjulet, når den når enden. Hæve bordet ved 0.0005 tommer til 0,001 tommer hver gang værktøjet dressing passerer fuldt ud på tværs af hjulet ansigt, afhængigt af det materiale, der anvendes til at gøre den slibeskiven.

•Kom dressing værktøj fuldt ud på tværs af rattet står over for tre eller fire gange, derefter undersøge hjulet for renlighed og skarpe kanter. Slibe kanten af et fuldt klædt hjul vil se nye igen, mens pletter af slidte diamond vises glaseret over. Fortsætte dressing hjulet, indtil dens kanter og ansigt er begge rengøres.

Tips & advarsler

  • Justere den hastighed, hvormed du passerer værktøjet dressing over hjulet overflade afhængigt af de specifikke satser kaldt ud af begge producenter.
  • Selvom disse skridt er for tippes dressing diamantværktøj, er dressing pinde og kraver også tilgængelige. Den grundlæggende procedure forbliver den samme, med den skarpe ende af pinde og kraver at kontakte det laveste midtpunktet af hjulet.
  • Holde dine hænder væk fra maskinen under handlingen dressing. Bære øjenbeskyttelse og sikre alle sikkerhedsforanstaltninger er på plads.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com