Hvordan til at klassificere antikke møbler

October 14

Hvordan til at klassificere antikke møbler

Antikke møbler handel er en indbringende forretning for folk, der ejer ældre møbler. Men ikke alle antikvitetshandlere ser på møbler på samme måde. Definition af antikke varierer fra forhandler til forhandler. Møbler ældre end 50 år er generelt anses for at være antikke møbler ældre end 25 år er anses for samlerobjekt. Ved klassificering dit møbler, være opmærksom på den historiske periode af din brik og enhver definerende kvaliteter, som en speciel signatur eller træ.

Instruktioner

• Opret et regneark med kolonner udpeget for år, stil, betingelse, farve, dimensioner, detaljer og pris. For hver række, skal du skrive navnet på hvert stykke af møbler, som du ønsker at klassificere.

•Kontrollér år af din antikke møbler med en kvittering eller påtrykt dato på varen. Hvis du ikke har en dato eller fotografisk post, svare en vare lignende i en foreslåede periode. Dog kun en professionel antikke taksator eller museum skaberen kan se hvis stof og træ passer til antikt af din periode.

•Navngiv stilen af din brik, ifølge tidsperioden, stof, konstruktion og eventuelle oplysninger, der vedrører den antikke design. Nogle antikke møbler stilarter omfatter gotisk, viktoriansk, genoplivning og Art Nouveau.

•Rens og polere dine møbler. Bruge møbelpolish og rene, tørre klude. Vurdere dets tilstand og eventuelle mangler. Hvis der er en tåre eller pletten, markere betingelsen fra "Ligesom New" til "God" eller "Fair."

•Type i farven på dine møbler ind i regnearket. Hvis du har skiftevis pattens stof eller mere end én farve, skal du bruge forkortelser for at forkorte farver, ligesom "R/W" for rødt og hvidt.

•Measure dine møbler længde, bredde og højde med et bånd måle. Skrive disse numre i fod og tommer i kolonnen dimensioner. Du kan også tage målinger af skuffen plads eller fastgjort spejle, men omfatte disse dimensioner i afsnittet detaljer.

•Tilføj alle relevante detaljer om møbler, såsom særlige stof eller træ, fremragende funktioner, udsmykkede udskæringer, historisk værdi og andre relevante forhold.

•Vælg en pris for stykket af møbler, baseret på vurderinger fra antikvitetshandlere og andre elementer, der svarer til dine egne. Søg blandt antikke handel fora og hjemmesider for oplysninger om din brik eller vurdere en pris baseret på den oprindelige værdi værdsat over tid og tilstand.

•Tag fotos wih en digital kamera af hvert stykke møbel en almindelig baggrund i naturlig belysning. Navngiv filen det samme som titlen navnet på et regneark til at holde din klassifikationer organiseret. Fastgør helt tæt fotos af indviklede markeringer eller underskrifter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com