Hvordan til at klassificere Gedeblad

June 12

Alt efter hvem du spørger, er kaprifolier vinstokke enten en pryd vin med sød duftende, trompet formede blomster eller en invasiv trussel, det er næsten umuligt at slippe af med. Der er over 180 arter af Gedeblad, der vokser som vinstokke eller blomstrende buske. Honeysuckle sorter findes i hele verden fra tropiske til nær-arktiske klimaer. Uanset om du ønsker at pleje honeysuckle i din have, eller fjerne en, der har overtaget dine blomsterbede, er det første skridt at identificere hvilken række du har.

Instruktioner

•Undersøg din honeysuckle sort nøje. Bemærk karakteristika som værkets overordnede form og størrelse, bladform, og farve og udseende af blomster. Også afgøre, om du har en busk eller vin stil af kaprifolier.

•Tag en skæring af den plante, som du kan bruge som reference. Sted i slutningen af opskæring i en plastikpose fyldt med et fugtigt stykke køkkenrulle til at bevare skæring.

•Kontakt Internet hjemmesider, der beskæftiger sig specielt med sorter af kaprifolier. Disse hjemmesider vil have billeder, som du kan sammenligne din egen opskæring. En anden nyttig hjemmeside er en havearbejde forum, hvor du kan få opfattelse af andre gartnere, der er fortrolig med sorter af kaprifolier.

•Opkald en lokale gartner, såsom en County Cooperative Extension Service agent. Agenter, som medarbejdere kooperative udvidelse servicekontorer er bekendt med sorterne af planter, der er hjemmehørende i deres egen specifikke område, og kan være i stand til at identificere din vifte af kaprifolier fra en beskrivelse.

•Kontakt en planteskole, der sælger kaprifolium. Medarbejdere på disse virksomheder er generelt velbevandret i identifikation og pleje af kaprifolier sorter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com