Hvordan til at klassificere svamp på træer

November 16

Hvordan til at klassificere svamp på træer

Svampevækst på træer er normalt, især hvis du er voksende din træer i et fugtigt, tempereret klima. Nogle svampe er godartede, men andre typer vil skade din træer. Svampe vækster kan feed på dit anlæg, konkurrere om ressourcer eller hindre normale fotosyntese. Fordi forskellige svampe vækster kræver forskellige forvaltningsmetoder, er grundlæggende svamp klassificering vigtigt når de kontrollerer et udbrud.

Instruktioner

•Undersøg toppen af dit anlæg blade til fuzzy hvid eller grå pletter; Dette er vejledende af skimmel svamp. Meldug vækst er en af de mest almindelige svamp typer, fordi i modsætning til de fleste svamp, det overlever både fugtige og tørre forhold. Lille meldug pletter kan styres med gartneri olie. Hvis mere end en halv bladet er dækket af meldug, beskære det straks for at undgå meldug fra spredning.

•Investigate på undersiden af plantens blad for orange pustler. Disse er "rust" sporer. Når sporerne vokse, de spredes til den ydre kant af bladene og ligner meldug. Spray bladene med en allround fungicid, hvis sporerne ikke har spredes. Hvis du bemærker hvide, grå eller brune vækster på kanten af din blade, kontrollerede udbruddet bedst med beskæring.

•Dig up svampe i bunden af træet. De fleste champignon-type svampe i din jord er godartede, men de kan konkurrere med anlæg til jorden næringsstoffer. Hvis du ikke grave op hele svampen, herunder dens rod struktur; det vil regrow.

•Look på bark svamp vækst. Hvis du bemærker en sortbrune svamp krybende op fra bunden af træet, er dette en svamp kaldet "root rot." Denne type svamp er meget skadeligt og kan ikke helbredes. Du skal grave træet for at forhindre yderligere spredning. Små hvide eller grå skalaer på dit træ bark er "lav"; disse svampe vækster findes symbiose med træet, så de ikke behøver at blive fjernet.

•Knock off "hylde svampe" med en murske eller andre skarpe objekter. Denne type af svampe ligner en grundlæggende svamp, men det vokser direkte fra siden af træet og ikke på en stilk. Hylde svampe ikke udgør normalt en umiddelbar trussel mod træet, men over tid svampen kan trænge ind i barken og skader træet. Et svampedræbende spray vil hjælpe med at forhindre fremtidige genvækst efter du afbryde hylde svamp.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com