Hvordan til at klippe græs som en professionel

March 21

Hvordan til at klippe græs som en professionel

Slåning græs til nogle synes at være en let opgave, men der er nogle tips, som du bør overveje når der ønsker at klippe græs som en professionel.

Instruktioner

•Konkurrencevilkår for slåning græs:Første ting er at sørge for plænen ikke er våd før slåning græs. At være våd kun får græs til clod op og skabe dynger af græs gennem ud din plæne. Hvornår skære græs når tør; udklip fordelt jævnt, og falder i plænen og dis vises. Dette afhænger selvfølgelig hvor højt græsset er før opskæring. Hvis græsset er usædvanlig høj, får du taske græs og despose af det.

•Apparatet må skære ikke græs til kort:Slåning græs til kort kan du eventuelt hovedbund jorden og forlader døde pletter. Som en sikker foranstaltning er skære græs på ca 2 1/2 til 3 inches sikker. Nogle foretrækker selv 3 1/2 inches. Afhængigt af hvordan niveau jorden er; Hvis der er uensartede gravhøje og dræning skyttegrave, bør du overveje skære så højt som muligt for at undgå skalpering.

•Mow græs før Weedeating eller trimning:Klippe græsset før du trim din græsplæne, dette vil gøre det muligt for dig at gøre sikker på du ikke vil have at gå over græsplænen to gange. Af ukrudt spise efter du klippe; disse hjørne steder vil holde ud som en øm tommelfinger, og du vil være i stand til at gøre en mere professionel job og ikke går glip af noget.

•Spraying ukrudtsmiddel:Valg af ukrudtsmiddel kan være en række mærker. Kilz - alle og Aqua stjerne er nogle gode valg. Vælg ukrudtsmiddel og sørg for du bland det ordentligt. Læs anvisningerne på etiketten for at blande korrekt. Spray ikke hvis vinden er 10 km/h eller derover. Spray ikke omkring unge buske og blomster, store træer vil håndtere disse ukrudt mordere, men tage forholdsregler alligevel.

•Spray omkring dit hjem og staldene eller opbevaring skure. Spray ca 3 inches lang. Dette vil ser pæn og ikke vil forlade et bredt døde rum, der er grimme. Prøv at undgå sprøjtning ukrudtsmiddel i afvandingsområder på din ejendom, det vil kun medføre erosion til sidst. Du kan sprøjte grøfter men rådes til at kun spay allernederst ikke i siderne.

•Anvend en edger for dine fortove og gåtur måder. Spray ikke disse områder eller endda weed spise dem. Dette vil kun skabe kanten af græsset til at få bredere, og vil ikke ser professionel. Kantning disse områder vil have en pæn glat look.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com