Hvordan til at klippe græsset rundt i en produceret hjem

August 29

Hvordan til at klippe græsset rundt i en produceret hjem

Ikke bare gå ud og klippe din plæne nogen gamle måde. Tværtimod vedtage et par gode slåning vaner. Som følge af et par simple ændringer, din græsplæne vil vokse plusher, mere grøn, indeholder færre ukrudt og måske være bare misundt af kvarteret. Hvis du bor i et hjem, fremstillet, er slåning græs vokser omkring dit hjem ikke anderledes end slåning det omkring eventuelle andre hjem.

Instruktioner

•Fjern alle store sten og pinde. Flytte legetøj, græsplæne ornamenter, møbler og andet, der kan være på græsplænen. Se tæt på dit hjem, hvor sten og andre objekter ikke kan være så let at få øje på. Det er bedre at få disse ting ud af den måde, før du begynder at slåning end, mens du slåning.

•Indstil dit plæneklipperen en ideel højde for dit græs sort. Mest cool-sæson græsser såsom bluegrass og Svingel, vokse tykkere og har færre ukrudt når klippes i en højde af 2 til 3 inches. Varm-sæson græsser, såsom zoysia og bermuda er bedst holdes kortere, ca 1 til 2 inches høj.

•Klippe græs før det vokser alt for højt. Ideelt set, ikke slå mere end 1/3 af græs højde på enhver en klipning, der kan standse rødder fra vokser. For eksempel, for at slå en græsplæne ned til 3 inches, gøre det, før det vokser højere end 4 1/2 inches. For at slå en græsplæne ned til 1 tommer, at gøre det, før det vokser højere end 1 1/2 inches.

•Mow så tæt som du kan for at produceret hjem med hjulet lige ved siden af hjemmet. Klippe i en retning så græs blæser udad mod gården. Når du tænder rundt om hjørner af hjemmet, fortsætte med at holde græsset blæser udad væk fra hjemmet. Du skal muligvis en ukrudtsplante trimmer til at få græsset vokser lige på kanten af hjemmet og i hjørner, hvor plæneklipperen ikke kan nå.

•Mow resten af græsset i rækker, forsigtigt manøvrere rundt om træer og andre hindringer. For varme-sæson græs mejet på en kort højde, ikke altid klippe i samme retning. Hvis du normalt slå din plæne i rækker, der er vinkelret i forhold til dit hjem, næste gang, klippe det i rækker, der er horzinonatal til dit hjem. Dette hjælper med at forhindre mærkbare skader til græs fra plæneklipperen hjul.

Tips & advarsler

  • Forlade afklippet græs på plænen. De vil nedbrydes og tilføje kvælstof og andre næringsstoffer til din jord.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com