Hvordan til at købe jord i Maine

July 19

Hvordan til at købe jord i Maine

Maine er hjemsted for kvintessens kystby, maleriske sø og bjergområder. Før du gør Maine dit hjem og købe et stykke jord til permanent opholdstilladelse eller en ferie stedet, lære om de forskellige områder af staten og de varierende udgifter til jord baseret på befolkningstæthed og nærhed til kysten. Zoneinddeling love er uforudsigelige, fordi landdistrikter amter er karakteristisk mindre restriktive i deres krav.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Generelt jord i det sydlige Maine koster mere på grund af sin nærhed til Portland og commutable afstand til Boston. Remote jordstykker i de nordligste dele tilbyder en spektakulær udsigt, lake front optagelser, og--overraskende--undertiden koste betydeligt mindre som du bevæger dig længere nord og inde i landet.

Zoneinddeling love og test

Zoneinddeling love bestemme arealanvendelse. De etablerer minimum parcel størrelse, tilbageslag og bygning struktur krav, som kan ændre sig når du skifter byer, eller endda kvarterer. Maine.gov lader besøgende udforske amter og kommuner, herunder deres grænser, arealanvendelse planlægning og bygning inspektør krav. Staten planlægning Office hjemmeside giver detaljerede forklaringer af arealanvendelse og planlægning krav. Maine er en kyststat med vådområder. Vådområder er en beskyttet miljøressource og kan udgøre yderligere restriktioner for bygningen.

Ejendomsmæglere

Ansætte en Maine licens ejendomsmægler til at guide dig gennem processen med at købe jord til en problemfri transaktion. Vælg en person bekendt med Maine love og fremtidige arealanvendelse, så du kan være sikker på, at partiet du køber ikke er i nærheden af den næste shopping center. Licenserede agenter og Ejendomsinddeling kan findes på Maine programoversigter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com