Hvordan til at konstruere en Dining Room Bar med opbevaring

November 16

Du kan konstruere en opbevaring bar til din spisestue med et stort eller småt budget. Grundlæggende ændringer kan forvandle dit ho-hum spiseplads til et mekka for partiers, der tilbyder denne store bonus: en lejlighed til at guffe væk kasser med betjener stykker der bør altid forblive--ja, skjulte. Hvis størrelsen af rummet tillader det, kan du også tilføje barstole. En advarsel, selv om: bestanden op på velsmagende snacks og du kan aldrig slippe af med din virksomhed.

Instruktioner

•Find inspiration til at designe og konstruere din spisestue bar ved høring af gør det selv blade og bøger, chatter med hjem forbedring butik design center personale og få eksempler fra internettet.

•Søge professionel design eller tømrerarbejde hjælp hvis dine færdigheder er tilstrækkelige. Arbejde med din consultant(s) til at designe bar så det passer naturligt ind i rummets plantegning. Prøve indeværende nummer og du behøver ikke at ofre gulvplads: kannibalisere et skab, der vender ind i eller bakker op til spisesalen.

•Brug afdækningstape til at angive område afsat til en (væg) og bag (ø) bar design. Skåret ud af Gipsvægge til at oprette en indsatser for ryggen halvdelen af din bar. Rammen af området med tømmer. Ansætte en blikkenslager til at køre PVC rør, hvis du planlægger at installere en arbejdende vask. Opgradere elektriske ledninger til at rumme en vin keeper eller mad køleskab. Komplet bagvæggen opgraderingen ved at tilføje stikkontakter, kabelforbindelser og andre faciliteter.

•Installer nye ark rock. Prime og male væggen. Installere back kabinetter langs gulvet og bag væggen og suspendere overhead kabinet ved hjælp af kabinet bolte, ankre og hardware lavet til tunge montering.

•Finish off bagsiden bar ved at tilføje bordplader, tilbage stænk, vask (hvis ønsket), under-kabinet belysning turneringsplaner, let glide hylder og skabslåger. Går alle ud og gøre dem glas-faced kabinet fronter. Afslutte alle detaljerne kræves for at fuldføre bagsiden bar.

•Frame op til ø bar pr. din plan. Installere matchende kabinetter og støbning og en matchende bordplade. Eftermontering kabinettet interiører med hylder til at holde glasvarer, en blender, blanding redskaber og andre forsyninger. Placer en kommerciel bar tæppe på gulvet mellem ryg og front barer til at absorbere udslip og afbøde fødder.

•Stock hylder og skuffer med bar håndklæder, forklæder og rengøringsmateriel. Holde en cocktail opskriftsbog i en skuffe med øl oplukkere, Proptrækkere, martini shakers og andre hjælpemidler i tilfælde af nogen spørger dig for noget eksotisk. Levere din bar med vin, øl, sodavand og snacks.

•Brug skabe og skuffer ikke dedikeret til bar leverancer for dækketøj, servering bakker og anden opbevaring. Planlægge en fest for at introducere venner og slægtninge til din nye samlingssted.

Tips & advarsler

  • Forenkle dit job ved at købe en færdiglavet væg bar (se link nedenfor) og derefter bygge ud kun island baren til at skabe masser af plads til at tjene og gemme.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com