Hvordan til at konstruere en grus parkeringsplads til tunge lastbiler

February 28

Hvordan til at konstruere en grus parkeringsplads til tunge lastbiler

En grus-parkeringspladsen vil kræve mindre reparationer og kostbare vedligeholdelse end en brolagt overflade. Dog kan hjulspor danne temmelig hurtigt, hvis grus overflade ikke er korrekt opbygget. Der er præfabrikerede mesh systemer af Eco Terr og Terra firma som støtter tunge byrder, men disse systemer er dyrere end traditionelle grus vej forberedelse af overfladen. Den maksimale tilladte lastbil belastning i USA for "turnpike dobbelt" traktor trailer er 147,000 lbs. (66,680 kg), men ikke alle stater tillader dette. Interstate DOT juridiske vægt for en 18 wheeler er 80.000 lbs. (36.000 kg). I Det Forenede Kongerige er den maksimale vægt af en lastbil 97,000 lbs. (44.000 kg).

Instruktioner

•Fastsætte og skitse ud parkering område form og størrelse baseret på mængden af lastbiler du skal rumme og størrelser og vægte af køretøjer. Den største amerikanske "turnpike dobbelte" kombination traktor trailer har en total længde på 120 fod (36,6 m), mens i EU og EØS-medlemsstater, den maksimale længde lastbil og last er 18,75 meter. For en amerikansk atten wheeler kræves et areal på cirka 33 fod bred til en 180 graders vending, ifølge "Truckere rapport."

•Excavate parkeringsplads med en bulldozer at give mulighed for en ny 18-tommer tyk substrat og grus overflade ved hjælp af de samme konstruktionsstandarder som en regering grusvej. Plan for den endelige areal bliver forhøjet lidt højere end det omgivende terræn at give mulighed for god dræning. Fjerne kampesten eller rødder og kompakt denne eksponerede overflade ned med en heavy-duty roller eller vibrerende komprimator.

•Tilføj 12-tommer base af bank-run grus, som er en naturlig sammensatte blanding af grus og sand. Sørg for, at det er gratis af organisk materiale og derefter kompakt dette lag ned.

•Tilføj en 4-tommer lag af knust sten, knytnæve-størrelse at tillade for dræning og kompakt disse ned godt. Derefter tilsættes en endelig 2-tommer lag af finere knust sten og kompakt disse. Knust sten grus er bedre end runde formet grus fordi det låser sammen bedre og er mindre tilbøjelige til at flytte ud af sted.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com