Hvordan til at konstruere en kompostering Toilet

December 19

Forfatterne Scott Kellogg og Stacy Pettigrew har anbefalet et design for en kompostering toilet i deres bog "Toolbox for bæredygtig byliv." Boliger til kompost er en høballerne "hvælving" med en åbning i midten til affald. Affaldet er lagdelt med carbon komponenter såsom savsmuld til at mindske lugt og sikre, at affaldet kompost korrekt. Efterlade affaldet alene for to år at nedbryde, for at sikre, at menneskelige patogener døde.

Instruktioner

•Lay 5-fods-af-5-fods pressede bestyrelsen på jorden på webstedet kompost toilet. Opbygge din hay bale vault oven på 5-fods-af-5-fods bord.

•Brug fire baller for første stakken af din hvælving og fire for andet. Hver stak skulle have den korteste lodret dybde muligt for stabilitet. I slutningen af en balle bør butt ind i siden af en anden bale indtil en boks er dannet. Visningen side af hver stak bør vise i slutningen af en balle og siden af en anden. Midten af hvælvingen bør have en firkantet åbning ca 18 inches af 18 inches.

•Line bunden af hvælvingen med omkring 8 til 10 inches af hø. Dette lag er afgørende for at fange affald, før det kan sive ned i jorden.

•Indstil bærbare toilet shell eller udhus husly på toppen af hø baller, centreret. Hvis taget af bærbare toilet eller udhus ikke strækker sig over hø baller, bølgepap brug 3-tommer søm at hammer 5-fods-af-5-fods tin ark op på taget, på tidspunkt af udhus vægge.

•Tag opsamlingsbassin fra den bærbare toilettet, hvis det har en. Affaldet må at falde ned i hay bale hvælving til kompostering at forekomme.

•Stock udhus med rigelige mængder af savsmuld, strimlet papir, blade og strå. Efter hver brug, kaste et par håndfulde af denne sag i hvælvingen over affald skal reducere lugt, blokere fluer og tillade affald at nedbrydes ordentligt.

•Når hvælvingen er fuld, dækker det helt med hø, halm og blade døde. Konstruere en ny hvælving ved siden af det, og flytte shell på den ny hvælving. Tillad den anvendte vault at sidde i mindst to år. Efter dette tidspunkt, bland resten af hø baller med komposten. Kompost er klar til brug.

Tips & advarsler

  • Hvis udhus eller bærbare toilet har ingen plads, kan du ønsker at købe og installere en hævet camping toilet seat over en krydsfiner bord skåret til at passe inde i ly, med et hul i byens store nok til at rumme området for affald drop.
  • Bære lange gummihandsker og udvise ekstrem forsigtighed, når arbejder med eller i nærheden af kompostering toilettet. Sygdomme, der overføres gennem fecal spørgsmål er talrige og ofte alvorlig.
  • Selv om sygdom organismer bør være lange døde efter to år uden for en menneskelig vært, dikterer forsigtighed ved hjælp af menneskelige affald kompost i nonfood områder i haven, og håndtering af denne kompost (og noget, der kommer i berøring med det) med omhu.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com