Hvordan til at konstruere en væg kabinet

February 29

Kabinet konstruktion tager nogle snedkeri færdigheder. Men mest af alt, det tager de rigtige værktøjer. Uden præcise opskæring og fastgørelse værktøjer, er det meget vanskeligt, hvis ikke umuligt, at opbygge gode kabinetter. Hvis du har adgang til disse maskiner, kan du opnå et godt resultat i en forholdsvis kort tid. Det er også værd at bruge materialer af god kvalitet. Dette vil sikre, at din frysere forblive stærke for kommende år.

Instruktioner

•Plan dit kabinet dimensioner. Du vil bruge dado indstillet til skåret riller i regeringens krydsfiner sider til at acceptere de øverste og nederste stykker, og en rabbet på bagsiden af begge sider, top og bund for at acceptere kabinettet opbakning. Planlægge din nedskæringer i overensstemmelse hermed.

•Klippe 3/4-tommer krydsfiner på bordet så kabinet sider, top og bund. Skære omhyggeligt for at sikre, at siderne overfor hinanden er netop den samme størrelse. Klip et rektangel af 1/4-tommer krydsfiner kabinet tilbage.

•RIP 1 af 4 flade lager i halve på bordet så. Klippe det at længde på gering sav. Når det er samlet i en firkant, skal ydersiden af pladsen være flush på sider og top med uden på din krydsfiner kabinet boks. På bunden bør det flugter med indersiden af boksen kabinet.

•Brug bordet så for at skære 3/8-tommer-dyb af 3/4-tommer-dækkende dadoes i de to kabinet parter. Placer de nederste dadoes, så når boksen er samlet, side stykker vil sidde flugter med bunden af rammen ansigt. Skær dadoes til toppen på samme afstand fra krydsfiner slutningen.

•Saml 1 af 4 ansigt rammen ved hjælp af plade snedker og "kiks." Lim og klemme rammen, og sæt den til side. Saml boksen kabinet ved limning dadoes i siderne og indsætte de øverste og nederste stykker. Klemme boksen sammen, derefter sikre, at det er kvadratisk, hæfter det med smal-crown hæftemaskine. Lim rabbet og korte 1/4-inch tilbage i boksen.

•Tag klemmer fra ansigt ramme når limen er tørret, og sand i ansigtet, så at de fire sider er flad og skylle. Fjerne klemmerne fra boksen kabinet, og anbringer rammen ansigt på forsiden af boksen ved hjælp af pocket jig og skruer. Skær to 3/4-inch-af-3-tommer krydsfiner strimler, og lim og Hæft dem ind i indersiden tilbage hjørner af boksen, en på tværs i bunden og en på tværs af toppen.

•Sand alle synlige flader af kabinettet ramme og boks og anvende dit valg af maling, pletter eller træ sealer. Efterlad ikke kabinetter som rå træ. Du er nu klar til at montere skabslåger.

Tips & advarsler

  • Altid arbejde sikkert. Holde arbejde rum godt tændte og fri for snavs. Vær forsigtig, når opererer elværktøj, og bruge alt nødvendigt sikkerhedsudstyr.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com