Hvordan til at konstruere et nyt badeværelse

March 17

Hvordan til at konstruere et nyt badeværelse

Boligejerne overvejer salg af deres hjem har gode grunde til at tilføje et badeværelse. Den nationale sammenslutning af hjem bygherrer rapporterer, at tilføje et badeværelse kan øge et hjems værdi med mere end 10 procent. En lille investering i tid og penge gør det muligt for boligejer at konstruere et simpelt badeværelse, der giver ham en mere behagelig og højere værdsat hjem. For at konstruere et nyt badeværelse, boligejer skal forstå de nødvendige færdigheder og håndværk projektet krav.

Instruktioner

•Evaluate den plads til det nye badeværelse. Badekar kommer i forskellige størrelser og former, så et lille badekar kan passe ind i endnu et lille badeværelse område. Overveje mulighederne. Tale med en arkitekt for nye ideer og se på design bøger, magasiner og hjemmesider. Hvis boligejer har planer om at bygge et luksusbadeværelse, se på den brede vifte af luksus badeværelse inventar og muligheder i et badeværelse specialforretning eller på en online shop.

Forpakket nødvendigt inventar og materialer. Som minimum bør badeværelse VVS omfatter vask, toilet og badekar/bruser. Mål hver området nøje for at sikre, at hvert armatur vil passe korrekt.

•Lay VVS-linjer for indgående og udgående vand. Måle linjer omhyggeligt for at sikre, at de line op præcist med de planlagte indstillinger for Badeværelse Kampprogram.

•Frame i indre af badeværelse med en træramme. Køb træ brædder i en tømmer levering butik. Lægge isoleringen i mellem den udvendige væg og badeværelse væg og lofts træramme, og sørg for, at badeværelset vil indeholde nok isolering for at opretholde en varm temperatur. Ikke kun betyder ordentlig isolering spare penge og skabe en varm og behagelig badeværelse, men miljøforkæmpere overveje at bygge med ordentlig isolering en økologisk-venlige måde til at bygge.

•Lay de elektriske ledninger langs den træramme. Som minimum skal sikre at ledninger findes for en lyskontakt og en lys. Andre badeværelse elektriske gadgets kan omfatte en belyst spejl, udstødning fan, tankless vandvarmeren, gulvvarme, termostat og et håndklæde, varme skuffe. Tjekke de lokale bygningsreglementer for at fastlægge kravene til installation af el-ledninger i et badeværelse.

•Installer indvendige VVS rør til badeværelset. Som minimum bør badeværelse VVS omfatter et toilet, håndvask og et badekar/bruser. Andre VVS-installationer kan du installere omfatter bidet, boblebad og en sauna stall. Køb VVS rør på en isenkræmmer eller et hjem center.

•Luk i de indvendige vægge i badeværelse med sheetrock. Skære huller den sheetrock for Badeværelse Kampprogram til at passe til forberedt rørene. Tape den sheetrock sømme og sand dem ned til at oprette en glat væg. Købe sheetrock på en tømmer levering butik.

•Installer Badeværelse Kampprogram. Bringe badekarret i første, da dette vil være det største armatur og de sværeste at manøvrere i badeværelset. Sætte den og installere vandhaner, herunder en brusehoved. Bringe i toilettet og krog VVS op til det, så installere vasken og synker vandhaner. Caulk rundt i bunden af hver af disse inventar efter installation.

•Installer kabinetter. De fleste badeværelser har mindst en medicinskabet og et håndklæde kabinet. Afhængigt af størrelsen af badeværelset kan boligejer vil have andre kabinetter. Køb badeværelse frysere på et hjem center eller har dem specielt fremstillet af en tømrer.

•Lay fliser på væggene og gulvet. Caulk områder mellem fliserne. Køb badeværelsesfliser på et hjem center.

•Paint eller tapet vægge og loft.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com