Hvordan til at konstruere et skur

November 26

Som vi akkumulerer mere haven udstyr og møbler, haven kaster blive mindre en bekvemmelighed end en nødvendighed. Pebret forudindstillede metal og træ skure er tilgængelige, men gør det selv-kits er mere rimeligt prissat, og opførelsen af disse små bygninger er så nemt at alle kan designe og bygge en individualiseret struktur. Den eneste del af det projekt, der er lettere venstre at fagfolk er en cement foundation. De fleste samfund kræver tilladelser til udhuse og inspektioner hvis du installerer elektricitet, så tjek med din lokale regering før du starter.

Instruktioner

• Kommissionen fremsætter en entreprenør til at lægge en cement foundation eller opbygge din egen af synkende cement blokke i en grus base til at give et niveau base for en otte-fods firkantede bygning, derefter lægge 2 x 6 tommer sills og bygge et dæk, indstilling band strøer på slutningen langs omkredsen. Nail rammen med galvaniseret "16d" (16-penny) negle, derefter indstille gulv bjælker på tværs af udformningen og søm dem på 16 inches "på midten" (mellem midten af bestyrelserne). Lægge 3/4-tommer krydsfiner over strøer, sømning med 8d negle. Hvis du bygger dit gulv på et betonfundament, kan du bruge 2 x 4 strøer på 2 x 6-tommer karme.

•Klippe øverst og nederst 2 x 4's for sidevægge og sætte tre studs, naglet sammen, i hver ende af væggen. Udfyld resten af knopperne 16 inches på center. Bekræfte, at alle hjørner er firkantede, før der dækker færdig vægge med fjerdedel-tommer krydsfiner beklædningen. Bygge- og bagside vægge på samme måde, ved hjælp af kun én ende-studs. Sætte en dør i den ene væg ved at skære studs lige over højden af døren, sømning 2 x 4 understøtter til studs på enten side og sømning en "header"--to 2 x 4's bredde af døren - oven på sidestøtter. Søm hovedet i de forkortede studs. Tilføje indramning for at holde døren, sømning til hovedet og bunden jernbane.

•Anvend en krydsfiner mønster på gulvet til tag spær. Lægge en base "akkord" på tværs i bunden og tilføje to spær eller sider, Lystfiskeri akkord enderne for at opfylde spær. Skær et "gavl" bandagist, der stiger fra centrum af akkord til at opfylde begge side spær på toppen. Gøre "gussets" (hjørne blokke) 3/8- eller 1/2-tommer krydsfiner, at slutte akkord, gavl og side spær, og søm dem til akkord og spær hvor de mødes, tager pleje ikke at overlappe alle udvendige kanter. Yderligere spær kan være behov for bred tagene--bør der være en bandagist hver 20 til 25 inches. Gentag byggeprocessen for hver truss. Skær enderne (haler) af hver bandagist, hvor de overhæng på den samme vinkel, saa vender (fascia) kan være fastgjort. Vedhæfte en bandagist til hver ende væg med gussets.

•Øge vægge og søm de forreste og bageste vægge til triple knopper i enderne af sidevæggene. Lægge spær på tværs af sidevæggene 24 inches på center samt sømværn af 1 x 2-tommer "stringere" til alle spær på begge sider af peak at holde dem på plads. Bruge orkanen clips til at vedhæfte spær til sidevæggene. Læg 1/2-tommer krydsfiner beklædningen for at gøre et tag, sømning det til spær med 8d negle, fjerne stringere, som krydsfiner er lagt.

•Finish din stald med 1 x 4-tommer fascia langs den overhængende haler, installere drop caps eller blinkende omkring alle kanter. Anvende vinyl sidespor eller maling på siderne af skuret, og installere ventilationsåbninger på toppen til at kontrollere varme og fugtighed. Til tag, vælge metal roll eller standard asfalt flise, bakket op af tag følte og toppet med ridge caps.

Tips & advarsler

  • Opbygge en dør ud af 3/8-tommer krydsfiner, skåret til at matche åbningen og detaljeret med 1 x 4-tommer tømmer. Fastgør den til de supplerende studs under overskriften døren med stald eller "T" hængsler. Find toppen af taget af bisecting basislinjen mellem siderne og starter en vinkelret linje. Dette skur stiger 7 inches til hver fod i bredden af base, base 5 fødder, anledning 35 inches og side truss 5 fod 9 tommer. Brug en "spær square" til mark vinkler på truss eller lay out tømmer og mark vinkler med en blyant. Bruge fjer og not krydsfiner til gulv eller lim kanter med byggeri lim, da du lå det for at undgå pauser. Læg 2 x 6 eller 2 x 4 gulv bjælker med bøjer eller "kroner" vender opad, så bunden af gulvet sidder fladt.
  • Spørg din lokale bygning inspektør for kode forordninger--hun er også en god kilde til hjælp i design og materiale valg for dit område og klima. Bær altid øjenbeskyttelse, når du arbejder med Save, hamre og søm. Spørg en ven eller nabo til at hjælpe "Hæv roof"--selv med stringere, det er svært at holde det hele selv.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com