Hvordan til at konstruere hems gelænder

December 8

Hvordan til at konstruere hems gelænder

Et loft uden rækværk præsenterer en alvorlig fare for at falde fra loftet, som kunne være især fatal i hjem med små børn. Selvom du kan købe preconstructed rækværk fra de fleste bygningen leverandører, er de forholdsvis enkelt at opføre dig selv ved hjælp af grundlæggende tømmer og byggematerialer. Standardhøjde for gelændere er 36 inches, at sikre beskyttelse mod at falde mens det stadig tillader udsigt til gulvet nedenfor. Brug indlæg for at give rækværk strukturstøtte. Opgaven er meget lettere, hvis bygningen er opdelt i sektioner og senere knyttet til stillingerne.

Instruktioner

•Klippe 4 x 4-tommer stillinger til 42-tommer længder, forudsat at gulv bjælker er 6-inches. Ellers skæres stillingerne til 36-tommer plus højden af ordet strøer.

•Drill to 1/2-inch diameter pilot huller, en om 1 tommer fra bunden af post og den anden hul 3 inches over den første hul. Bore hele vejen gennem stillingerne.

•Drill 1/2-inch diameter pilot huller, 1-1/2-inches dyb, i gulvet strøer, så hullerne linje med huller i indlæg. Hvert sæt af huller i gulv bjælker er afstand 6-fødder på center.

•Monter indlæg til ydersiden af gulvet bjælker, fordelte 6-fødder på center. Indsæt en 6-tommer lang, 3/4-inch diameter lag bolt i hver pilot hul og stramme med en skralde svensknøgle.

Montering rækværket sektioner

•Klippe alle 2 x-4-tommer tømmer stykker kræves for hvert afsnit af rækværket; du bliver nødt til at konstruere et afsnit for hvert hul mellem indlæg. Hver sektion kræver to 68-tommer stykker.

•Klippe 1-ved-4-tommer tømmer stykker kræves for hvert afsnit af rækværket. Dette kræver otte 30-tommer stykker.

•Indstil to 2 x 4 stykker anbringes vandret på en flad overflade, fordelte 30 inches fra hinanden, med den brede side vender opad. Der bør være 30 inches fra toppen af et bord til bunden af den anden bord.

•Lay 1 af 4 tommer stykker på toppen af den 2-af-4s, løber lodret. Plads i bestyrelserne jævnt, så der er en 4-tommer kløft mellem hvert bord og 4-inches i fra enderne af 2 af 4s.

•Sæt 1 af 4s til 2 af 4s med 2-1/2-inch træskruer; Brug en skrue til toppen og en til bunden. Hver skrue går lige igennem 1 x 4 og halvvejs gennem 2 x 4 til at sikre et stærkt hold.

Montering rækværk

•Hold én sektion af rækværket på plads mellem to af de 4 x 4 tommer stillinger. Rækværket må være 4-inches op fra gulvet og enderne af 2 af 4s butt op mod stillingerne. Indstille skrot stykker af 4 x 4 på gulvet for at gøre det let at opnå og opretholde den korrekte højde.

•Kontroller 4-tommer træ skruer i en vinkel gennem 2 af 4s og ind i stillingerne. Det er nødvendigt at have en anden person holder rækværket på plads, mens skruer er indsat. Isæt en skrue gennem toppen og bunden af hver 2 x 4 for ekstra styrke.

•Indstil en 2 x 4 på toppen af rækværk, med den 4-tommer side opad, når hver sektion er installeret; sæt med 4-tommer træ skruer indsat gennem toppen og ind i top 2 x 4 af rækværk. Når længden af rækværk er længere end dine 2 x 4 tommer tømmer, join to stykker med en 45-graders miter skåret til at producere en glat sømmen. Dette trin er valgfrit, men skaber en komfortabel gelænder, der giver hems-rækværk et færdigt look.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com