Hvordan til at konstruere rejst haven senge

October 27

Hvordan til at konstruere rejst haven senge

Her er hvordan at gøre nemme-hen til-opbygge haven højbede der er så funktionel, ét marked gartner bruger dem udelukkende og tjener en fuld tid indkomst fra hendes højbed havearbejde.

Se ressourcer nedenfor for en fuld foto af disse faktiske højbede, og historien om den gartner, der omdannede dem til en virksomhed. I modsætning til nogle højbed systemer er disse senge fleksibel i at du kan tilføje på en fod eller to hvert år, eller let formindske lidt, uanset dine behov kan være.

Yderligere, når alle dine relativt billige materialer er indsamlet, kan du få et højbed haven vokser inden for en time med ingen grave, tilling, savning eller hamren. Din jord vil starte rig og frugtbar, og bliver endnu dybere og rigere med ingen "dobbelt grave."

Instruktioner

•Estimate antallet af cinderblocks (betonblokke) behov. Disse vil blive din 8" højt hævet bed kantning. De fleste er en touch over 7 1/2" bred og 15 1/2" lang. Du skal bruge tre for hver ende, og længden er op til dig.

•Gather dine materialer nær, men ikke på, din have bed byggeplads. Cinderblocks sælges på haven og bygning levering butikker og lejlighedsvis anden hånd. Avis, papirposer og pap kommer fra din og dine venner og families genanvende bin. Økologisk kompost, frø og haven starter, tang og lucerne gryn kommer fra havecentre. Melasse og brændenælde te kommer fra helsekostforretninger.

•Kontrollér din bryg. De følgende løgnehistorie er næsten som magi for haver. Alfalfa tilføjer alvorlige naturlige vækst stimulation og kvælstof, melasse kick starter livet i jordbunden, tegning i regnorme, og tilføjer vigtige mineraler, som haveplanter elsker. Brændenælde og tang tilføje sporstoffer i perfekt balance ofte mangler selv i økologisk jord. De vil hjælpe dine planter modstå insekter, tørke og frost. Regnorme kommer i hobetal, uddybe og berige din haven seng over tid uden at du behøver at gøre nogen "dobbelt grave." Bland to spiseskefulde af melasse, en kop af Lucerne, en halv kop af tang og tre brændenælde te poser til en gallon af varmt vand. Lad det brygge og cool mens du nu gøre din have senge. Antallet af gallons afhænger af størrelsen af din have.

•Mark hvor højbed haven område vil være. Din have senge vil være omkring 54" bred, og så længe du vælger at gøre dem. Mange mennesker vælger 2-fods stier. Hvis du ønsker at presse en vogn ned stier, måle vognen og justere din sti bredde. Du kan markere, hvor du planlægger at sætte dem med noget biologisk nedbrydelige, såsom små pinde. Du behøver ikke at dyrke. Hvis området er græsplæne, er det nemmere, hvis det er mejet, og nogen naturligvis store brikker kan sættes ud af vejen.

•Lay ned pap eller seks lag papir over hele området, lidt overlappende kanter. Sprøjte med vand at suge dem.

•Kontrollér haven sengeramme. Angive cinderblocks på plads én efter én, med hullerne vender opad. Hver ende har brug for tre cinderblocks på tværs, med en fjerde en viste for at starte i siden af højbed... så hver ende er omkring tre og en halv cinderblocks i længden. Når du er færdig, skal du have en kant af cinderblocks ringen papir eller pap.

•Fyld med kompost.

•Strain og jævnt drys din "brygge" på senge kompost til at fugte det lidt. Fnug det med hænderne eller en haven værktøj, så klappe det ned igen.

•Plant og forsigtigt vand din have.

•Vælg hvad de skal gøre med huller. Hullerne tilbage i cinderblocks er den foretrukne del af nogle gartnere, der bruger denne metode. Nogle kan lide at dyrke krydderurter i dem, fordi mange urter foretrækker en mindre rige jord. Så hullerne er fyldt med en steril potning mix, der ikke er helt så frugtbar, og kun lidt kompost. Derefter er individuelle urter plantet i huller. Andre kan lide at bruge dem som organisk gødning containere. Alderen gødning eller kompost er pakket ind i huller, som er derefter vandes for at frigive en gødning eller kompost tea. Disse skal ses at undgå spirende ukrudt. Det tredje valg er topping nogle af dem med en beton brolægning blok. Dette giver en dejlig opholdsstue arbejde. Blokkene er af samme størrelse som toppen af cinderblocks, og er købt på haven og bygning levering Centre.

Tips & advarsler

  • Hvis du har planter har brug for ekstra varme, kan du gøre en lille cinderblock højbed haven bare til dem. Male ydre af blokkene sort og fylde dem med overskydende sten. Denne opsætning vil absorbere solens varme på en accelererende og slip det blidt om natten.
  • Nogle mennesker foretrækker weed barriere til papir og pap. Papir vil naturligvis forværres over tid og blive en del af jorden, og regnorme kan nemt komme igennem den. Weed barriere holder længere uden forværring.
  • Forfatteren fraskriver sig ethvert ansvar og tilbyder artikel for uddannelsesmæssige formål.
  • Forældre er ansvarlig for alle aktiviteter, der involverer deres børn.
  • Forfatterens artikler er registreret hos den nationale ophavsret kontor og beskyttet med Copyscape

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com