Hvordan til at konstruere træ Stud vægge i en kælder

July 16

Når remodeling et kælder, skal du bygge mure. Kældervægge er typisk konstrueret med 2-tommer ved 4-tommer tømmer til de øverste og nederste plader og 2-tommer af 4-tommer studs, der vil spænde over hele længden af væggen. Stud afstanden er 16 inches på center med Hjørnestolperne i hver ende af væggen. Konstruere de udvendige hjørne indlæg af ansigt-sømning blokke, der har været klemt inde mellem to studs med en 1-1/2-inch hul. Når opbygge inde hjørne indlæg, skal kløften mellem de to studs være 3-½ inches med blokke placeres spændbåndene mellem stud ansigter.

Instruktioner

•Indstil hvor stud væggen vil blive bygget i kælderen. Snap et layout linje, der ligner 2-tommer af 4-tommer nederste plade på kælderetage, ved hjælp af en kridt boks. Læg 2-tommer af 4-tommer bundplade med bredt ansigt af tømmer hvilende på beton. Butt bundplade hvis væggen span er længere end tømmer, eller skære det ned til at rumme kortere væg spænder.

•Fasten 2-tommer af 4-tommer bundplade til kælderetage, ved hjælp af en pulver-aktiveres sømpistol. Skyde negle gennem den øverste ansigt af bundpladen og direkte ind i kælderetage hver 12 til 16 inches.

•Lay topplade ved siden af naglet bundplade. Koble målebånd til slutningen af pladerne, strække tape i begge ender og placere mærker på 1-½ og 3-tommer mærker til hjørne post. Strække tapen til 16 inches fra kanten af pladerne og placere en enkelt mark til den næste væg stud. Fortsætte mærkning væg plader hver 16 inches, indtil du når den modsatte ende.

•Indstil en mur stud i slutningen af bundpladen og plumb det med et niveau. Skriver på loftet tværbjælke, ved hjælp af den øverste kant af stud. Gentag denne proces i den modsatte ende af væggen span.

•Beskyttelseshætte til at klikke en linje på tværs af loftet tværbjælke hvor layout linjer i den øverste plade er markeret. Hold den øverste plade op til loftet tværbjælke, check for at sikre stud layout linjer matche bundpladerne og bruge 16 d negle for at fastgøre den til loft tværbjælke materiale.

•Measure spændvidde mellem bund og top plade i hver ende af væggen og konstruere en udvendige hjørne post. Slip stillingen mellem de øverste og nederste plader og toenail det på plads, ved hjælp af 16d negle. "Toenailing" refererer til kørsel i negle i en vinkel, når det ikke er muligt at køre gennem ansigt af et bord til et andet.

•Find stud layout mærke på bunden og toppen pladerne til at bestemme placeringen af den næste stud. Måle vingefang mellem de to plader og skære en anden stud til længde. Slip stutteriet mellem 16-tommer layout mark og toenail det med 16d negle. Fortsat måle, opskæring og toenailing væggen studs ned span af væggen, indtil du når den modsatte ende.

Tips & advarsler

  • Uden for hjørnet bruges stillinger, som består af studs og blokke, der er ansigt-naglet sammen, i slutningen af væggene til at skabe en mere solid konstruktion. Sæt de to studs ansigt til ansigt på gulvet. Skære tre eller fire 16-tommer blokke. Spred væggen studs 1-½ inches fra hinanden og slip blokke indeni. To studs og blokke er derefter ansigt-naglet sammen, med 16d negle.
  • Når en anden væg skærer med en eksisterende mur overalt mellem de udvendige hjørner, konstruere en indvendig hjørne post. Sæt to væggen studs ansigt til ansigt på gulvet. Skære tre eller fire 16-tommer blokke. Spred væggen studs 3-½ inches fra hinanden og skub træ blokke indeni. Skylle ansigtet af træ blokke med kanten af knopperne og søm dem sammen med 16 d negle.
  • Bære øjenbeskyttelse og brug arbejdshandsker når opbygge dine kældervægge.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com