Hvordan til at konstruere trappe stringere

September 19

Hvordan til at konstruere trappe stringere

Måling, omfatter beregning og layout hovedparten af stringer konstruktion. Efter klart mærkning og udstikker stiplede linjer på tømmer, er skære tømmer relativt hurtigt og nemt. Huske at trappes anledning er statisk og sit løb er variabel. Med andre ord er afstanden mellem de nederste og øverste landinger indstillet. Derfor, hvis du deler den samlede stigning af højden af en enkelt riser, du kan tilnærme mængden af slidbaner og justere slidbaner og stødtrin dimensioner passer til din situation.

Instruktioner

•Stræk målebånd mellem gulve landinger at bestemme stringere anledning. Dividere stigningen i et enkelt trin af stringere anledning til at bestemme antallet af risers. Syv inches er en standard stigning. Hvis din beregning producerer en brøk, rundes op til et helt tal. Opdele hele nummeret af stringere anledning til at bestemme den faktiske højde på hver riser.

•Multiply det samlede antal risers af størrelsen på en enkelt slidbane. Ti inches er en standard størrelse. Produktet af risers gange en enkelt slidbanen er lig med stringere køre. Vælg et stykke af stringer tømmer mindst 2 fod længere end køre. Placer en indramning firkantet på lumber's ansigt. Placer pladsen indramning små side mod bestyrelsens ende og den lange side vender centrum.

•Line op indramning firkantet 's lille side måling mærker med tømmers kant. Finde det mærke, der repræsenterer højden af en riser og justere det med kanten af brættet. Finde det mærke, der repræsenterer slidbane størrelse på den lange side af pladsen. Line op den lange side mark med bestyrelsens kant.

•Stabilize square's holdning, låsen firkantede trappe stopper på pladsen indramning butt stopper mod bestyrelsens kant og skrue stopper på pladsen. Placer pladsens korte side omtrent 1 fod fra slutningen af tømmer. Tryk på Stop mod de tømmer kant. Spore en blyant langs indvendigt kant af pladsen til at oprette en skitse af et skridt.

•Flyt pladsen mod midten af brættet og placere den korte side stop med hjørne af den tidligere disposition. Spore de indvendige kanter af pladsen til at oprette en skitse af et andet trin. Flytte firkanten og oprette layout for de resterende trin. Reducere højden af bunden riser af tykkelsen af en enkelt slidbane; Dette forhindrer top slidbanen fremspringende over øverste landing.

•Lay ud af linjer, der løber vinkelret fra bund og top riser mærker til bagsiden af tømmer; disse linjer angiver bunden af trappen og den trappe top slidbane.

•Rest en portable power saw's base plade på kanten af stringer. Juster savklinge varelinjer layout. Skære igennem linjerne layout næsten til apex hvor risers og slidbaner mødes. Bryde de trekantede stykker af affaldstræ fra stringer med en stiksav.

Tips & advarsler

  • Anker stringere at landinger af direkte sømning eller med stringer støtte beslag.
  • Hvis du ikke har en stiksav, skal du bruge en hånd så til slut stringer nedskæringer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com