Hvordan til at konvertere et soveværelse til et kontor

November 5

Konverterer et ekstra soveværelse til et hjemmekontor kræver mere end bevæger sig ud af sengen og bevæger sig i et skrivebord. Du skal også overveje gulvbelægning, lagerplads, væg farver og belysning og vurdere, om du har brug for ekstra stikdåser eller andre forbedringer af ledninger. Mens en konvertering ikke kræver banke ned nogen vægge eller andre større konstruktion, er det gavnligt at omhyggeligt kortlægge arbejdsområdet og bestemme, hvordan at gøre den så funktionel som muligt.

Instruktioner

•Fjern alle møbler fra soveværelse og måle pladsen. Være sikker på dit skrivebord, vil stol, opbevaringsskabe og eventuelle andre møbler passe inden du begynder at flytte i kontormøbler.

•Count stikkontakter i rummet for at finde ud af du har nok til at køre dit kontor. Hvis du har brug at hyre en professionel til at gøre enhver rewiring, nu er det tid til at foretage dette opkald. De fleste værelser har et tilstrækkeligt antal afsætningsmuligheder for et lille hjemmekontor, og du kan bruge en strømskinne for at øge antallet af elektronik sluttet til et enkelt stikkontakt.

•Installer nye gulve, hvis nødvendigt. Gulvtæpper er fint, men du skal muligvis en stor, tydelig gummi mat på dit skrivebord, så din kontorstol kan nemt rulle. Trægulve er nemmere at holde rene, men anbragte emner vil nemt bryde.

•Paint værelse en farve du vil lide at arbejde i flere timer hver dag. Vægfarve bør se professionel, hvis du planlægger at have klienter besøge dit kontor derhjemme. Overveje, hvordan vægfarven vil matche eller supplere din kontormøbler.

•Purchase opbevaringsbeholdere, hvis nødvendigt. De fleste værelser har mindst et lille skab, der kan omdannes til nyttige lagerplads. Lille arkivering kabinetter, Skåne office supplies og andre business materialer kan alle være gemt i en velorganiserede closet.

•Flyt i din kontormøbler. Start med det største stykke af møbler, såsom et skrivebord. Arrangere den resterende møbler omkring det store stykke på en måde, der synes den mest funktionelle til dine arbejdsvaner og behov. Sørg for din kontormøbler ikke er bare ekstra møbler fra resten af huset. For eksempel, investere i en ergonomisk kontorstol til at støtte din ryg kropsholdning.

•Enhance værelse belysning. Dæmpet belysning vil ikke gøre for et arbejdsmiljø, da det kan forårsage anstrengte øjne og omtågethed, som begge kan føre til lav produktivitet. Køb et gulv lampe og en skrivebordslampe. Hvis rummet har et vindue, skal du bruge gardiner, som tillader naturligt lys ind i rummet.

Tips & advarsler

  • Tape ned eller dække eventuelle ledninger, der løber hen over gulvet til at forhindre, at snuble.
  • Arbejde fra hjemmet kommer med en bred vifte af potentielle distraktioner. Overveje et skilt på døren, der lader bofæller vide, når du er på telefonen, med en klient eller ikke tilgængelig.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com