Hvordan til at konvertere min kogeplade fra naturgas til propan

September 5

Hvordan til at konvertere min kogeplade fra naturgas til propan

Selv om naturgas og propan er ens, hvis du har for nyligt blev omdannet dit hjem til propan, skal du foretage nogle små justeringer til dine apparater. Det er grund, at propan kører på omkring dobbelt presset af naturgas og et par ting skal ændres for at imødekomme dette behov. Hvis du har en vedhæftet ovn med din kogeplade, vil det også skal konverteres.

Instruktioner

•Drej off vigtigste gas linje. Forsøg ikke at gøre denne konvertering med gas linje på. Hvis du er usikker på hvordan man gør dette eller du ikke kan finde de vigtigste linje i dit hjem, kalde dit gasselskab og har en tekniker gøre et midlertidigt afspærringsanordning for dig.

•Ændr cap på trykregulator. Kig på toppen af fælles landbrugspolitik. Du bør se ordet "NAT" på toppen. Brug en mønt til at løsne det så flip hætten. Denne side bør sige "LP." Erstatte fælles landbrugspolitik og spænd den med mønten. Bekræft, at "LP" nu er synlige på fælles landbrugspolitik.

•Stram ventil åbning hood for hver brænder med en 1/2-inch skruenøgle. Vil du se to ben--én til NAT og til LP. Brug skruenøglen til at dreje hætten mod uret, indtil det hviler mod LP pin. Ikke overspænde det--slå det indtil du føler bevægelsen stoppe.

•Convert ovn termostat. Fjerne termostaten knop. Find pilot kontrol skruen. Det skal sidde ved NAT eller N. Drej det med uret indtil det hviler på LP eller LPG. Sæt termostaten knop tilbage på.

•Convert ovnen brænderen blænde hætte. Fjerne slagtekyllinger skuffe og sæt den til side. Find parameteren konvertering. Det vil være af sikkerhedsventil i midten af ovnen ved bunden. Brug 1/2-inch skruenøgle til at dreje hætten med uret, indtil det stopper flytter. Ikke over stramme hætten. Erstatte slagtekyllinger skuffe.

•Drej gas linje tilbage på. Overvåge komfur for eventuelle gasudslip. Hvis du lugte gas, slukke de vigtigste linje og ringe til dit gasselskab.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com