Hvordan til at koordinere farver køkken udsmykning

September 8

Hvordan til at koordinere farver køkken udsmykning

Køkken udsmykning er mere end blot tilføjer en ny gardin til et vindue. Fuldt farve-koordineret køkken bringer farver fra bordplader, kabinetter, vægge og endda apparaterne, ind i billedet. Køkken udsmykning kan indebære en repainting job, eller installere nye apparater med et skud af farve til dem. Når du tænker på et nyt farveskema for et køkken, skal du vælge farver, koordinere og styrke hinanden, og dem, der arbejder i en række forskellige belysning ordninger til at repræsentere forskellige tidspunkter af dagen.

Instruktioner

• Indsamle en notebook foretrukne farver og køkken eksempler for et nyt køkken eller tage billeder af køkkenet har brug for udsmykning. Eksisterende køkkener, der har brug for en ansigtsløftning, grab farveprøver af maling farver til både vægge og kabinetter. Lægge dem alle ud og lede efter mønstre og kombinationer, der ser godt ud med hinanden. Tage billeder af det aktuelle sæt på forskellige tidspunkter af dagen for at se hvordan mørk eller lys i forskellige områder af køkkenet bliver, som kan påvirke maling eller stof farvevalg.

•Look på den overordnede udformning af køkkenet, og hvor vinduerne er eller hvor de indkommende lys kommer fra. Ovenlys og høje Vinduer vil bidrage til at lyse op i mørke rum og dybere farver, mens køkkener, der er lukket med ingen windows gøre det bedre med lettere farveskemaer.

•IDENTIFY de nuværende apparat farver, eller hvilke apparater vil blive installeret i det nye køkken. Harmonisk udseende til køkkener indarbejde farverne på væggene, bordplader og apparater sammen. Apparater, der er indbygget modeller, som intervaller og mikrobølger, kan kollidere med en nyligt indførte farve medmindre de er i lysere eller mørkere nuancer. Røde og lyserøde farver kan ikke gå helt sammen, men forskellige nuancer af hver koordinere godt med hinanden. En favorit lyse blå komfur går godt i et køkken med neutrale toner.

•Repaint eller dukke op igen eksisterende kabinetter snarere end installere nye. Dette vil hjælpe med at spare penge i det lange løb, men også holde med den nuværende ordning af køkkenet. Vælg farver, der blander sig med vægge eller backsplash. For disse kabinetter, der har stof eller gardiner døre, er dette en mulighed for at indføre en enkelt farve adskiller sig fra resten af køkkenet, der vil se koordineret.

•Test ud en ny farve først før du investerer i en fuld maling job. Børste på forskellige nuancer af samme farve på en væg eller på et skab og se, hvordan farverne ser ud på forskellige tidspunkter af dagen. Hvad der kan synes rigtig mørkt på en chip kan være for lys i et smukt oplyste rum.

Tips & advarsler

  • Opfordre alle medlemmer af familien til at blive involveret i designprocessen, som nye ideer kan skyldes en anden synsvinkel.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com