Hvordan til at køre en Bobcat udslæbningsmaskine

December 11

Bobcats er en lille, fire hjul, læsser traktorer fælles på en bred vifte af byggepladser på grund af deres kompatibilitet med et væld af front-end redskaber som spande, snegle, grappling kløer, gaden pensler, plæneklippere og deres evne til at arbejde i trange med et nul grader venderadius. Bobcat udnytter en serie af hydraulisk drevet mund og hånd kontrol at manipulere Minilæssere drejning mekanisme samt de artikulerende loader spand og andre vedhæftede filer, der kan forbindes i stedet for spanden.

Instruktioner

•Sæt dem afslappet i sædet og pull sikkerhed lap bar ned over dit skød. Bobcat starter ikke, når baren er op. Drej knappen i øverste venstre hjørne af cockpittet at starte motoren. I øverste højre hjørne er instrumentpanelet, der viser et utal af diagnostik på motoren, hydrauliske systemer og meget mere. Skubbe throttle håndtaget, fundet i nærheden af din højre lår, frem til øge RPM på motoren, eller baglæns at reducere RPM. På dette tidspunkt Bobcat motoren vil rev, men det vil forblive stationære, indtil de manuelle betjeningsorganer er engageret.

•Akse venstre fod kontrol tilbage med din hæl at hæve bommen, eller videresende din tå at sænke den. Bommen er det sæt af våben som spanden er tilknyttet, der rejser højden af spanden i en lodret mode. Pivottypografi-kontrolelementet højre fod tilbage med din hæl til at rulle (tilt) spanden bagud. Dette vil hjælpe indholdet af spanden ophold på plads. Hvis du vil rotere spand frem og dump pivot indholdet, højre fod kontrol frem med din tå.

•Skub venstre hånd kontrol frem at dreje til venstre, forlader kontrolelementet højre hånd på neutral. Skub højre hånd kontrol frem til drej til højre, igen, forlader venstre hånd kontrol på neutral. For at slå med en nul radius i begge retninger, trække sig tilbage på hand-control til indersiden af spin mens skubbe fremad på objektet hånd, som er på ydersiden af spin.

•Skub begge hånd kontrol frem for at flytte Bobcat frem. Træk begge hånd kontrol tilbage for at vende Bobcat. For at stoppe, skal du fjerne hænderne fra begge hånd kontrolelementer, så de automatisk vende tilbage til en neutral position.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com