Hvordan til at køre en vandlinjen til en vaskemaskine vand boks

March 11

Boksen vand på en vaskemaskine har to porte: en for forbindelse til varmt vand og den anden til et koldt vand forbindelse. Vandforsyning slanger, der er knyttet til den vaskemaskine vand boks, levere varmt og koldt vand fra VVS-system vand linjer. Supply slanger er forbundet til lukkeventiler, der kan slås til og fra at kontrollere vandforsyning til vaskemaskinen. Kører en levering slange fra spærreventil til en vaskemaskine vand box kræver minimal tid og kræfter.

Instruktioner

•Shut vandforsyningen til skive ved at dreje håndtaget eller knop med uret på spærreventil. Sikre, at du slukke ventil for slange, der er ved at blive installeret.

•Fjern den gamle linje, hvis dette ikke er en ny installation. Brug et par af slip-joint tænger til at dreje montering tilsluttet spærreventil mod uret. Når du har løsnet montering nok med tang, twist ud spærreventil i hånden. Gentag denne procedure med montering tilsluttet vaskemaskines vand boks.

•Sno Teflon tape rundt om trådene på boksen vand og afspærring ventil. Wrap Teflon tape med uret rundt i trådene, så det ikke kommer, når du tilslutter de ny slange fittings. Teflon tape hjælper til at forsegle forbindelsen og afbøde lækager.

•Twist montering for enden af de nye Vandforsyning slange på spærreventil i urets retning. Tråd montering på hånden til at sikre, at det ikke bliver kryds-gevind. Stramme montering helt med et par af slip-joint tænger. Gentag denne procedure med montering på den anden ende af slangen, der forbinder til vaskemaskines vand boks. Gendanne vandet til vaskemaskinen ved at dreje håndtaget eller knop af spærreventil mod uret.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com