Hvordan til at kortlægge elektriske ledninger kredsløb for et nyt hus

July 22

Hvordan til at kortlægge elektriske ledninger kredsløb for et nyt hus

Kortlægning ledninger kredsløb for et nyt hjem er et afgørende skridt i designprocessen. Det hjælper med at bestemme størrelsen af den elektriske service og service indgangen udstyr, der kræves. Elektriske ledninger kort giver kun kredsløb kræves, og er ikke et kort for hver ledning eller kabel. For eksempel kan det vise at to lille apparat kredsløb er nødvendige i køkkenet, men viser ikke beholder steder eller ruter for ledninger.

Instruktioner

•Multiply længden af huset af dens bredde. Dette afgør det areal som defineret i den nationale elektriske kode til bestemmelse af kravene til elektriske kredsløb.

•Divide de firkantede optagelser af 600 og rund enhver fraktioneret resultat op til det næste højeste nummer. Resultatet er det mindste antal belysning kredsløb kræves af nationale elektriske kode. Belysning kredsløb omfatter permanent kablede lys, lygter kontrolleres af afbrydere og generelle formål bekvemmelighed beholdere. Stikforbindelserne levere støvsugere, natbord lamper eller andre små apparater.

•Mark hvert værelse med en belysning kredsløb tal, der angiver, hvilke kredsløb leverer rummets lys og beholdere. Kredsløb leverer normalt mere end ét rum. For eksempel, hvis tre soveværelser og en entre i alt 600 kvadratfod, kan de dele en belysning kredsløb. Markere værelser "L1" for at indikere at "belysning circuit, en" leverer disse værelser. Køkken, spisestue og stue total et andet 600 fod og share "belysning kredsløb to" angivet ved "L2" på kortet.

•Locate værelser betjenes af lille apparat kredsløb. Et minimum af to lille apparat kredsløb kabel med 12-gauge wire og serveret af 20-amp afbrydere er nødvendige for et køkken og spisekammer. Markere disse i køkken og spisekammer med "SA1" og "SA2." Disse kredsløb kan ikke levere belysning eller andre afsætningsmuligheder, bortset fra en vægmonteret ur og en gas-range beholder.

•MAP ekstra 120-volt apparat kredsløb i de lokaler, hvor de krævede. Disse omfatter tøjvask beholdere, badeværelse beholdere og køleskab eller fryser beholdere.

•Indicate de værelser, der kræver individuel 240-volt appliance kredsløb. Markere hvert kredsløb med sit eget brev eller kode. Den elektriske vifte kan være "R" i køkkenet, mens en elektrisk tørretumbler kan være "D" i vaskerum.

•Skriv hvert kredsløb kode ved siden af plantegningen efterfulgt af det nuværende krav. Belysning kredsløb er 15-amp kredsløb, lille apparat kredsløb er 20 amp. Andre appliance kredsløb har forskellige aktuelle krav. En elektrisk vifte er 240 volt på 50 ampere, mens et køleskab er 120 volt på 15 ampere.

Tips & advarsler

  • NEC kræver et minimum af en belysning kredsløb for hver 600 kvadratfod plads af sikkerhedsmæssige årsager. Herunder en hver 500 kvadratfod tilføjer funktionalitet og hjælper med hensyn til fremtidige behov.
  • For at gøre en ledningsdiagrammet, lave en kopi af elektriske kredsløb kort og bruge det til at bestemme placeringen af lys, switches og beholdere, så tilføje linjer for at angive den sti, ledningerne vil tage i hele hjemmet.
  • Lokale bygningsreglementer har specifikke krav. Sørg for at tjekke med din lokale bygning afdeling for særlige krav.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com