Hvordan til at kortlægge en kælder

February 3

Hvordan til at kortlægge en kælder

Når du er klar til at udnytte alle de ekstra plads under de vigtigste etager af dit hjem, tænke igennem hvad den ideelle brug af rummet vil være både på kort og lang sigt. Tilknytning af en kælder kræver måling af hvad der allerede findes, tegne en simpel skitse, og tilføje rører specifikke til den nye interiør. Dit design kan være så eksotisk som en art deco-stil lounge, eller så simpelt som en pantry til oplagring. Uanset hvad du ønsker at med værelset, tage din tid og budget klogt.

Instruktioner

•Walk gennem din kælder i dagtimerne når belysningen er bedst. Nogle kældre kommer med god belysning, men andre kan kræve nogle ekstra belysning planer. Hold det simpelt indtil du ved hvad du vil gøre med kælderen. Men har nok lys, så du kan gå rundt, måle og tage fotografier, hvis nødvendigt.

•Measure længde og højde af alle vægge, gulve, alkover, inventar, døre og vinduer. Nogle elementer muligvis en dybde samt, såsom kabinetter. Notere målingerne ned i din kommentar, som du går. Gøre klart noter, så du fuldt ud at forstå hvad hver måling er til, og omfatter områderne til eksisterende vasketøj, forsænket områder og andre indbyggede funktioner.

•Draw en skitse af kælderen ved hjælp af målingerne, du har taget. Du kan gøre tilnærmelser eller få ganske bestemte ved at gøre 1 tomme lig med 1 fod, eller noget tilsvarende, så du har en skala til at arbejde med. Tegne mens du faktisk sidder i kælderen området, så du kan dobbelttjekke dit layout, mens du arbejder.

•Think gennem de forskellige anvendelser af kælderen. For eksempel, bruger nogle mennesker kældre til vin eller rod kældre, mens andre ønsker et hobbyrum eller et band plads til afprøvning eller optagelse. Kan du gøre det til et gæsteværelse til besøgende, en bar eller lounge-område eller et bibliotek/den kombination. Hvis kælderen er stor nok, kan du eventuelt konvertere forskellige områder på en sådan måde, at rummet bliver brugt til flere formål.

•Tilføj områder der passer til dine planer, såsom et 8 x 4 foden roden kælder område, et område for hylder, et sted for en lang sofa eller et poolbord. Bemærk, hvor hver af disse vil gå ved at tegne forskellige layout til de forskellige hensigter. Sørg for at kortlægge rum for et vaskerum, hvis du ikke har en ovenpå, eller til opbevaring af genstande, der sjældent anvendes. Afhængigt af dit budget, kan du begynde at oprette små områder, benyt derefter yderligere kortlægning af nye områder, som du planlægger at bygge eller oprette faktiske værelser. Brug din fantasi, men holde sig til faktiske målinger, som du planlægger.

Tips & advarsler

  • Brug design software til at konfigurere forskellige layouts--nogle software kan downloades og bruges i en prøveperiode, eller du kan købe det direkte. Alternativt kan biblioteket har software sammen med de mange typer af bøger om Boligindretning, remodeling, værelse konverteringer og så videre.
  • Nogle gange, mangler kældre nok elektriske ledninger eller VVS, så du kan ikke føje denne infrastruktur til dine planer. For eksempel, hvis du ønsker at tilføje et lille toilet for en gæst soveværelse i kælderen, kan du planlægger at placere det i nærheden af en allerede eksisterende vandvarmer, eller Juster nye VVS nær udvendige vandingsanlæg du kan indpasses i. Tjekke din elektriske panel, også for eksisterende og ekstra funktioner.
  • Fordi kældre kan være helt mørkt med par vinduer, overveje at tilføje belysning, der vil gøre de mest anvendte områder.
  • Få kreative og have det sjovt. Hvis du har en gymnasieelev, der bare ønsker at spille trommer i kælderen med et par venner, holde planerne simpelt, men planlægge for hvordan man bruger pladsen et par år senere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com