Hvordan til at kravle ind i en minilæsser

January 20

Hvordan til at kravle ind i en minilæsser

Minilæssere anvendes i byggeri, landskabspleje og andre udgravning arbejde hvor større bulldozere og traktorer kan ikke fungere effektivt. Minilæssere får deres navn fra den laterale metode bruges til at styre dem. Lateral styretøj tillader Minilæssere til spin eller en skid om sin egen akse, optimere manøvredygtighed. På grund af sin lille størrelse og design, skal luftfartsforetagendet angive en Minilæssere fra forsiden af køretøjet. Denne metode giver udfordringer, der kan føre til skade, hvis driveren ikke at følge korrekte sikkerhedsforanstaltninger. Du kan klatre i en minilæsser sikkert med det rette udstyr efter at lære nogle få enkle trin.

Instruktioner

•Læs operatoren 's manuel før opererer en minilæsser, som du ikke er fortrolig. Bære en hjelm, beskyttelsesbriller, arbejdshandsker og stål-tå sikkerhedssko før ind og opererer i Minilæssere.

•Kontrollér nærområdet omkring Minilæssere. Advare andre i køretøjets drift område, som du er ved at forberede til at bruge køretøjet.

•Kontrollér front-loader spand eller enhver anden vedhæftet fil til at sikre, at det er på jorden. Hvis spand eller vedhæftet fil er rejst, skal du bruge lift armstøtter, som strækker sig lodret fra en flad base på jorden til hver kontrol arm til at forhindre utilsigtet sænkning af arme under indtastning.

•Face forsiden af Minilæssere og brug begge hænder til at forstå posten håndterer placeret på hver side af førerhuset.

•Sæt en fod på slidbanen pladen findes øverst på spanden hvis din Minilæssere har en spand knyttet. Hvis en anden vedhæftet fil er monteret på knækstyrede kontrolgrupperne, placere din fod i den indrykkede skridt lige nedenfor førerkabinen.

•Maintain en tre-punkts kontakt på alle tidspunkter som du rejse dig op og ind i førerhuset. Brug ikke skid steer lateral-styrende løftestænger eller hydraulisk kontrol håndtag som håndtag.

•Fasten sikkerhedsselen én gang siddende i køretøjet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com