Hvordan til at krympe Pex slanger

December 26

PEX rør er fremstillet af polyethylen og bruges til at lave vand forbindelser i bygninger. Det giver flere fordele sammenlignet med traditionelle metal rør, de vigtigste ene er dens fleksibilitet. Dette gør PEX, meget lettere og hurtigere at arbejde med. Der er seks forskellige måder at forbinde et PEX rør til et andet PEX rør eller andre rør. En af disse tilslutningsmetoder kaldes crimpning og er gjort brug af en specialiseret crimpning værktøj.

Instruktioner

•Hold slutningen af PEX rør i den ene hånd i nærheden af det sted, hvor du ønsker at knytte det til et andet rør. Placer en tube-cutter værktøj, som ligner en stor Allen skruenøgle, omkring røret. Klem håndtag sammen for at gøre en ren-kantet udskæring.

•Skub kobber crimp ring, leveres med crimpning værktøj, over den ydre kant af PEX rør. Kun skubbe det, indtil underlæbe er flugter med enden af røret. Crimpning værktøj kommer med flere ringe, så prøv flere indtil du finder den, er den korrekte størrelse til røret, du bruger.

•Sæt kobber montering i slutningen af PEX rør indtil den flade læbe montering hits ende af røret og stopper den.

•Sæt den crimpning værktøj omkring kobber yderringen og klemme ned på i håndtagene, indtil de er helt lukkede. Åbn håndtagene og fjerne den crimpning værktøj. Dette kramper, eller trykker ned kobber yderringen, sikre det til slangen.

Tips & advarsler

  • De fleste PEX rør, kobber ringe, fittings og presning værktøjer er tilgængelige på hjem forbedring eller værktøj levering butikker.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com