Hvordan til at lægge asfalt helvedesild

December 13

Lægge asfalt helvedesild på egen hånd kan spare dig hundredvis eller endda tusindvis af dollars i arbejdskraft og installation omkostninger. Asfalt helvedesild er meget enklere at installere end andre metoder, tagdækning, fordi de er let og overskueligt mens skalering hustage. Selv om det kan synes som en vanskelig proces, er det faktisk ganske enkel med de korrekte instruktioner.

Instruktioner

•Klippe helvedesild nedad på en flad overflade. Brug en skarp hobbykniv til at gøre indsnit. Sted hver rullesten mod en tømrer square og bøje rullesten for at bryde det på linjen lavet af en hobbykniv. Fortsæt, indtil du har nok helvedesild for det område, du arbejder på.

•Lay en starter kursus. En starter kursus er den første række af helvedesild langs tagskægget af huset. Kurset starter skal skæres, så hele rækken er 9-tommer bred, med undtagelse af den første rullesten, som skal skæres til ca 3 tommer til at forskyde de efterfølgende rækker. Sikre hver rullesten én efter én ved hjælp af 1 1/4 tommer tagdækning negle og et søm pistol ca 3 inches over tagskægget. Mulighed for 1/2-inch overhæng på den front row, sammen med 1/16-tomme rum mellem hver rullesten for ordentlig dræning. Bruge fire negle pr. rullesten for at sikre, at de er ordentligt fastgjort.

•Nail den første række i starter løbet ved hjælp af fuld bredde helvedesild. Opretholde den samme 1/2-inch overhæng på River og tagudhæng og 1/16-inch mellem helvedesild. Successive række af helvedesild skal fordeles, således at bredden på den første rullesten justeres hver gang. Dette vil sikre, at hver række ikke er helt på linje med den ene under den. Fortsætte sømning helvedesild med 9-tommer bred helvedesild, indtil du når toppen.

•Installer ridge helvedesild til toppen af dit hus. Begynde på siden af dit hjem modsatte fra den retning, vinden blæser oftest. Bruge negle, der er mindst 2 tommer lange til at sikre, at de trænger gennem træ under den. Fortsætte med at arbejde indtil hele toppen af huset er shingled.

•Følg de samme instruktioner til den modsatte side af taget.

Tips & advarsler

  • Altid sørg for du har ordentlig fod og har et fast greb om dine omgivelser før arbejde. Arbejde støvler og handsker med en stærk greb bør blive båret på alle tidspunkter. Arbejder på et tag kan være meget farligt, hvis du arbejder bedste beskub.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com