Hvordan til at lægge et fundament med en Laser niveau

September 6

Hvordan til at lægge et fundament med en Laser niveau

Udstikker en foundation med en laser niveau er blevet en mands job. Selv om en laser niveau vil kun hjælpe i nivellering foundation sidefoden, vil det ikke hjælpe i cirklens fod, der skal gøres ved triangulering. Imidlertid vil dette langt bedre niveau hjælpe niveau langture af foundation footings 1/8-inch nøjagtighed. Den gennemsnitlige gør-det-selv kan bruge en laser niveau med kun minimal træning.

Instruktioner

•Indstil op laser niveau stativet på en plan overflade lige nogle fødder lavere lønklasse end footings. Du kan øjeæblet denne opsætning ved at kigge på kvalitet af jorden. Bare placere stativ på det laveste punkt af skråningen. Selvom stativ ikke har et niveau, der er tilknyttet, skal du udvide benene, så stativ base er øjeæblet niveau.

•Sæt laser-niveau til stativ ved at indstille niveauet på stativ base og indsætte den drejelige skrue under stativ base i bunden af laser-niveau. Ikke stramme skruen ned endnu. Justere en af tre skruer placeret under laser-niveau, indtil indikatoren niveauer boble er niveau. Du skal måske arbejde med skruer lidt for at få enheden niveau, dog. Når laseren er niveau, så spænd ned tommelfingeren skruen, der holder niveauet til stativ base.

•Sæt laser sensor, som er en 6 x 8 tommer Firkantet kasse, til udjævning pole. Åbne pole op til fuld udvidelse og tillægger pole boksen sensor ved glidende boksen på stangen og stramme tommelfingeren skruen. Du vil løsne denne skrue og flytte boksen, når du får reference niveau skudt. Drej på laser-niveau og sensoren.

•Kontroller en 1/2-tommer armeringsjern i jorden 12 inches i det ene hjørne af de udgravede fod. Placere laser pol oven på armeringsjern og lytte til sensor til alarm. Hvis du hører ingen lyd, løsne tommelfingeren skruen--mens Pol er placeret oven på armeringsjern-- og flytte sensoren op eller ned langsomt, indtil du hører alarmen og stramme skruen. Dette angiver, at laser har fundet sensoren og du har nu et referencepunkt for alle andre armeringsjern højder. Armeringsjern vil repræsentere tykkelsen af sidefoden, og alle beton hældes til denne højde.

•Sæt den næste armeringsjern 4 fødder fra første og tryk ned i jorden kun et par inches. Forblive i midten af de udgravede sidefødder, dog. Placer laser pol på armeringsjern og lytte til alarmen. Hvis ingen er hørt, tryk på armeringsjern ned et par inches og tjekke igen. Fortsætte med at trykke armeringsjern et par inches indtil alarmen lyder. Flyt ikke boksen sensor på pinden. Du vil forlade dette sted for den resterende del af fod skud. Du vil kun flytte armeringsjern ved hamring det ned i jorden til at justere højden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com