Hvordan til at lægge et værelse Design gratis

August 18

Hvordan til at lægge et værelse Design gratis

Designe en lokalets indretning kan være udfordrende uden god software, men det er virkelig nemt at gøre på millimeterpapir. Alt du skal gøre er få fat i nogle målinger, gøre en lille tegning, en lille klippe, og du vil være i stand til at flytte rundt på møbler til dit hjerte indhold. Du måske lyst til du er tilbage i latinskole kunst klasse, men det vil spare dig en masse tid ved ikke at have fysisk flytte møbler i forskellige layout.

Instruktioner

•Tag målinger af omkredsen af rum du ønsker at designe. Gøre en grov skitse af værelse og blyant i de forskellige målinger. Tilføje windows, pejse, døre, skabe, osv., som vil påvirke, hvor du kan sætte møbler.

•Overførsel tegning af rummet til et rent stykke af grafen papir ved at skalere målingerne, således at hver firkant repræsenterer 6 inches. Oversætte måling numre til inches for en korrekt tegning. Bruge en lommeregner til at fremskynde konverteringer, om nødvendigt, ved at dividere hver måling med seks at få antallet af pladser.

•Label de forskellige dele af rummet, forlader plads til døre svinge åben og fortove på værelset, så at du kan lægge ud møbler med flere detaljer i tankerne.

•Measure hvert stykke af møbler til sin bredde og længde og en liste over dem på et separat stykke papir. Trække brikkerne på et nyt stykke millimeterpapir, og sørg for du får de rigtige. Skåret ud de enkelte stykker af møbler.

•Sæt papiret tegninger af møblerne på den graf-papir tegning af rummet. Lege med forskellige layouts, holde sig for øje i forskellige højder af møbler og Vinduer m.v., indtil du finder et layout som du kan lide og der virker med målingerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com