Hvordan til at lægge fliser i dit badekar

October 9

Selv om stilen af badekar har ændret sig i de seneste årtier, og mange af baljer i nye boliger i 2011 har one-piece fiberglass eller plast væg kabinetter, er en fiberglass eller plast balje surround ikke den eneste måde at afslutte et badekar. Så længe du giver væggene omkring dit badekar område dækket af en vandtæt, kan du sikkert afslutte vægge, som du finder passende. Flise er en vandtæt væg dækker der kan bruges til at dekorere og vandtæt et badekar plads.

Instruktioner

Lægge ud på flad overflade

•Measure hver væg overflade at du planlægger at fliser i dit badekar, hvis du vil oprette et bestemt design. Måle højden og bredden af hver sektion og Bemærk dimensioner.

•Mark off dimensioner af hver sektion af badekarret væggen, der skal fliser på en flad overflade, ved hjælp af tape eller streng. Hvis en vægplads måler 4 af 7 fødder, for eksempel, måle 4 fødder på tværs på et gulv eller stort bord og 7 fod i længden og sætte et bånd eller en snor ned til mark området.

•Lay fliser ud inde i det markerede område. Omarrangere fliserne, indtil du har det ønskede design.

•Applicer thinset mørtel til en 2-3 fod sektion af muren i en tynd, selv lag ved hjælp af en indskåret murske. Overføre fliser fra gulv layout på væggen et par på et tidspunkt at genskabe design på væggens overflade.

Lægge ud på væggen

•Find center for hver væg af karret surround hvis du ønsker at lægge en grundlæggende design. At finde midten, måle ned i kanten af hver væg og langs top og bund, markere midten af hver og tegne linjer mellem top og bund varemærker og siden markerer med en lineal til at gøre to linjer gennem væggen, en lodret og en vandret.

•Start briklayout i væggens center hvor de to linjer kommer sammen til en centreret flise job. Hvis du ikke er bekymret med centrering flise job, begynder din flise job på den øverste ydre kant af badekar væg eller surround og arbejde din vej ned og indad mod bagsiden af karret for at skære fliser i bunden og indvendige hjørner.

•Spread et tyndt lag af thinset mørtel over en 2 - 3 fod sektion af muren overfladen med et hakket murske, begynder på linjerne center, hvis du ønsker at lægge dine fliser job fra center eller starter øverst, hvis du ikke er bekymret over en centreret design. Når du når den side eller bagsiden kanter af flise design hvor fuld fliser vil ikke passe, skære fliser ned med en flise så.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com