Hvordan til at lægge gulvfliser på spånplade

December 22

Hvordan til at lægge gulvfliser på spånplade

Spånplader er en genanvendt træ og pap stof, der er undertiden bruges til gulv underlag i stedet for krydsfiner. Det er et fint underlag, hvis du tæpperne et værelse, men et stort problem hvis du ønsker at lægge keramiske fliser. Fliser har brug for et meget solidt fundament, der ikke vil absorbere fugt eller flytte--to ting, som spånplader altid gør. Løsningen er at lægge en meget tyk cement board over spånplader, fastgørelse det direkte til gulv bjælker nedenunder.

Instruktioner

•Find og mark gulvet strøer under spånplader, æglæggende fastgørelseslinjer langs overfladen, hvor der er en tværbjælke. Du kan muligvis fortælle hvor strøer er af mønstret af negle i spånplade, eller du kan have til at måle fra under gulvet i kælderen, at regne det ud. Når du finder en, er det sandsynligt, resten bliver 16 inches på center fra hinanden.

•Anvend en rundsav til at skære plader af cement board, så kanterne af arkene alle mødes på linjerne du har markeret for strøer. Sprede Carpenters lim på ryggen af plader og sikre dem med 2-tommer træ skruer hver 6 inches retning tværbjælke. Synke yderligere 1 1/2-inch drywall skruer i hele resten af overfladen, hver 6 inches.

•Med din spand og spartel, bland en batch af thinset mørtel. Få det til en ensartet af en tynd mudder. Lægge mesh drywall tape over sømme mellem stykker af cement board. Sprede mørtel langs sømme med din spartel, får det som glat og niveau som muligt. Lad det tørre for en dag.

•Find centrum af rummet og med din snapline, opdele den i fire selv firkanter. Arbejder en firkant på et tidspunkt, fra midten af rummet, sprede flise lim og lægge dine fliser, sætte plastik afstandsstykker mellem dem. Lægge så mange fulde fliser, som vil passe ind i værelset, så lad dem sætte natten over.

•Klippe fliser til kanten af rummet ved hjælp af en platform flise cutter. Score hvert stykke standardtykkelse nødvendigt, tryk derefter på tænderne af kutteren ned på hver side af mærket til at bryde det på linjen. Installere dem med lim, og sørg for den afskårne side står over for muren. Lad dem sat for en dag.

•Pop ud i plastik afstandsstykker med din spartel. Mix pulveriseret injektionsmørtel i en spand med vand, at få det til konsistens af tunge mudder. Lad det sidde i 10 minutter, derefter sprede det på gulvet med en gummi murske. Tryk det ind linjer mellem fliserne, mens klemme det ned flise ansigt. Arbejde i sektioner, så injektionsmørtel til at sidde på gulvet i omkring tre minutter. Tør det ned med en fugtig svamp til at tage op overskydende injektionsmørtel og glatte ud i fugerne. Lad det tørre et døgn før du bruger ordet.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når du bruger rundsaven og bore.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com